Espoon poliisi etsii 73-vuotiasta Väinöä

3
Espoossa on kateissa 73-vuotias Väinö–niminen mies.

Mies on lähtenyt eilen maanantaina 12.3. puolenpäivän aikaan kotoaan Matinkylästä.

Tuntomerkit: harmaa parta, sininen pipo, punakauluksinen musta fleecetakki, musta pitkähihainen aluspaita, farkut ja vaaleat mokkakengät.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Otsikosta meinasin jo tulkita että nyt on polpo vetänyt todella pohjat, 73 vuotiasta vainotaan vihapuheista. Tässä tapauksessa nyt toivottavasti löytävät Väiskin.

  2. Jospa Väinö oli valittanut paskapuurosta ja uhannut istua penkille, mummot ja paapat lähtee moisesta poliisin kyytiin että heilahtaa.
    Mutta kyllä Väinö silti pitää saada turvaan joten silmät auki kadulla.

  3. Väinö tuo perisuomalaisuuden kuva, joka on tänäpäivänä kovin huonosti arvostettu piirre. Reino (nimi muutettu) on suomalainen mies eli se pahnan pohjimmainen suomalaisessa yhteiskunnassa, joka palvoo toiseutta aivoihin edenneen kuppataudin omaisella henkisten kykyjen menettämällä innolla kykenemättä näkemään, kuulemaan ja puhumaan mistään muusta kuin siitä, jota tuo suvakismin tauti kantajilleen aiheuttaa vieden samalla koko terveenkin osan yhteiskunnasta perimmäiseen helvetin seinään periksi antamatta ja rabieksen vimmalla suupielet vaahdossa sitä yhtä ainoaa ”Totuutta” toistaen, joka haastaa kaikki järjelliset monoliittiset arvot ja lainalaisuudet, jotka ovat seisseet lujalla stabiililla kalliolla maailman alusta asti, joiden pohjalta koko läntisten yhteiskuntien kulttuurillinen ja tietopohjainen perusta on valettu kestämään maailmanloppuun saakka ellei osassa ihmisissä vetelyyden ja laiskuuden sekä yltäkylläisyyden sulatosta olisi taottu se loppumaton tyhmyys, jolla kaikki pyhät arvot kaadetaan ja murskataan muka perustaksi jollekin paremmalle, mikä löyhkää kuin mätänevä ruumis sen alkupäivistä lähtien.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.