Ozan Yanar: Suomi on myös meidän maamme, emme ole menossa mihinkään

16
Tällä hetkellä Twitterissä on muoti-ilmiönä rasisminvastainen #OlenTodistanut-hashtag, jonka nimissä on julkaistu monenlaisia kommentteja.

Muun muassa vihreiden kansanedustaja, turkkilaistaustainen Ozan Yanar otti osaa keskusteluun kommentilla, joka on kerännyt runsaasti tykkäyksiä. Kirjoituksessaan Yanar kertoo Suomen olevan myös heidän maansa, eivätkä he ole lähdössä täältä pois.

Alla esimerkkejä #OlenTodistanut-hashtagilla kirjoitetuista Twitter-päivityksistä.

Lähde: Twitter

Katso myös:

Ozan Yanar (vihr): Olisin ylpeästi Suomen presidentti

Ozan Yanar (vihr) haluaa Helsingin-mallin koko Suomeen: ”Ihmisoikeus, joka kuuluu jokaiselle”

16 KOMMENTIT

 1. Suomi ei ole ählämeiden eikä muiden kehitysmaalaisten maa.Toivon että he poistuisivat maastamme vähin äänin.Mitä nopeammin,sen parempi.

 2. Miten mahtaisi käydä jos menisin Turkkiin kertomaan että Turkki on myös meidän maa ja emme ole lähdössä täältä mihinkään. Taisi olla siinä ne kuuluisat viimeiset sanat.

 3. Shitholesta kaveri tullut ja haluaa Suomesta tehdä shitholen.
  Ählämit ja vihreät vois muuttaa kaikki lähi-itään. Win-win tilanne!

 4. Mitenkäs toisin päin? Onko Turkki myös meidän maa? En tosin välitä, pysykää Turkissa, sillä Suomi on suomalaisten maa.

 5. Onneksi en elä enää kuin 20-25 vuotta. Kun minut haudataan täällä on jo täysi kaaos päällänsä, moskeijaa joka korttelissa ja ihmiset tappavat toisiaan minkä ehtivät. Järjestynyttä yhteiskuntaa ei enää ole. Viimeiset valkoihoiset minä mukaanlukien ovat paenneet Australiaan.
  Kehitysmaalaiset valtaavat koko sivistyneen Euroopan ja se muuttuu persläveksi. Maailmansota syttyy, Kiina ja Usa tuhovat toisensa ja Venäjän siinä sivussa.
  Toivottavasti jättimäinen meteori osuu äkkiä maapalloon ja tuhoaa loput Lähi-itää ja Afrikkaa myöten. Jos jään henkiin nostan lipun salkoon ja nautin juhlamaljan, maailmamme on pelastunut!
  Revi siitä Suomen kalifaatin presidentti Yanar.

 6. #Olentodistanut, että tilanne voi muuttua ja kaikki eivät voi ilmoittaa Suomea kotimaakseen. Vielä koittaa se päivä, kun loisijat lähtevät tai itkevät ja lähtevät.

 7. Tämä Turkkilainen ei ole arvostellut tai tuominnut Turkin diktaattorin toimia mitenkään, on vain ollut HUOLISSAAN, miksi. Saattaa olla diktatuurisen hallinnon soluttautunut myyrä Suomen eduskuntaan. Ja tällä Suomalaisuuden vihaajalla on haaveita päästä presidentiksi asti hmmm.

 8. Onko tuolla vielä Turkin kansalaisuus???
  Miksei mene sinne???
  Ei se pätkääkään ole suomalaisten asialla, kaikki edut vaatii puolelle maailmaa, kyllä meillä on rahaa. Vittu mikä spede.

 9. vielä se päivä koittaa, kun matut häädetää tästä maasta pois….jos jokin on varma, niin se on varma..

 10. Ozan Yanar on tyypillinen poliittinen broileri…

  Ura
  Yanar opiskelee taloustiedettä Helsingin yliopistossa.[4] Hän valmistui valtiotieteiden kandidaatiksi vuonna 2013.[2] Yanar työskenteli vuonna 2014 projektiekonomistina Suomen Ammattijärjestöjen Keskusjärjestö SAK:ssa.[2] Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa työ- ja elinkeinoministeriössä sekä Palkansaajien tutkimuslaitoksella.[12] Hän on erikoistunut työn taloustieteeseen. Yanar oli Palkansaajien tutkimuslaitoksen julkaiseman ”Suomalainen palkkaero eurooppalaisessa vertailussa” -tutkimuksen tekijöitä.[13]

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ozan_Yanar

  …ylimielinen habituskin jo siitä kielii.

 11. Poliisi ei pärjännyt kurdeille heidän järjestämässään laittomassa mielenosoituksessa Helsingissä. Vastaavassa tilanteesse suomalaiset olisi viety käsiraudoissa putkaan ja vikkelästi, mutta kurdit saivat tehdä mitä huvitti. Missä on suomalaisten turva, kun poliisikaan ei pysty sitä takaamaan?

 12. Mikä niitä Suomeen vetää? Taitaa olla odotettavissa olevat etuudet, joita Suomi hölmöydessään jakaa voimassa olevien lakien mukaan, itsellenikin kelpaisi ! Seassa on ”käpykaartilaisia” sotaa käyvistä lähi-itäläisistä, parhaassa iässä ja kunnossa olevia nuoria ”miehiä” ,täällä ne jo ovat, eivätkä suurin osa lähde oma-aloitteisesti puolustamaan omiaan , Suomalaisilta ei kysytty sotien aikaan halukkuutta sotien aikaan, että kiinnostaisiko sotaan lähtö, tuolloin tuli KÄSKY ja sitä toteltiin, raja vähän siirtyi, mutta edelleen puhutaan Suomea. Nyt turvapaikkabisnes pyörii ja valtion rahaa kuluu ongelmien hoitoon n.1000 miljoonaa /v . Onko järkeä?

 13. Suomi on Suomalaisten maa, ja Suomalaiseksi synnytään Kantasuomalsisista vanhemmista. Vaikka jollain Özanilla tai kehitysmaalaisella on rekka-autollinen Suomen passeja, se ei ikinä ole Suomalainen.

 14. Eli tyypillinen ohituskaista matulle. Mitenkähän nuo opinnot ovat tosiasiassa menneet. SAK ym. suojatyö-ja opiskelu paikkoja joita ei valkonaamalle hevin tarjota. Palkitsee Suomen halveksimalla niitä jotka ovat kaiken maksaneet ja mahdollistaneet. Näinhän nämä tekevät, purevat ruokkivaa kättä heti kun on mahdollisuus.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.