Raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä epäilty mies vangittu Hämeenlinnassa

2

Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään poliisin esityksestä lauantaina 10.3.2018 Kanta-Hämeen keskussairaalassa raiskauksen yritykseen ja pahoinpitelyyn epäiltynä olevan noin 20-vuotiaan mieshenkilön.

Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä kyseisiin rikoksiin. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa kuulemalla asianomistajia ja todistajia.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Valehoitaja esitteli sukuelintään sairaalassa – Poliisi tutkii raiskauksen yrityksenä

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Ensin on valelääkäreitä joiden pitää kuitenkin osata suomea että pystyvät harjoittamaan tointaan. Nyt uutena lieveilmiönä ovat tulleet valehoitajat, joiden ei vissiin tarvi osata koska kukaan ei sitä oletakkaan.

    Jos jollain on mielenkiintoa niin sairanhoitajat osaavat kertoa tämän päivän lääkäreidenkin tason. Siis sellaisten joilla oikeasti on lupa. Osa on täysin ammattitaidottomia ja osalla ei hermo kestä pienintäkään vastoinkäymistä. Tämä johtuu osittain siitä että lääkäriksi hakeudutaan korkean palkkatason vuoksi. Ammatista ei pidetä ja suuri velkataakka kiristää hermoja. Mutta silti sinne hakeutuvat henkilöt joiden leikkaamaksi tai hoitamaksi en ikinä haluaisi, kuten armeijakaverinikin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.