Naista uhattiin käsiaseella Hyvinkään sairaalan pihalla

4
Itä-Uudenmaan poliisil tutkii Hyvinkään sairaalan pihalla 14.3.2018 illalla tapahtunutta välikohtausta.

Poliisi sai ilmoituksen keskiviikkona 14.3.2018 kello 19.26, että Hyvinkään sairaalan pihalla uhataan naista aseella. Tapahtumapaikalle lähetettiin useita poliisipartioita ja poliisi on ottanut kiinni 4 henkilöä asian selvittämistä varten. Poliisi on saanut haltuunsa tapahtumaan liittyvän käsiaseen.

Asiaa tutkitaan muun muassa laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Huhuu kertoo, että olivat raveista tulossa, ja raveihin menossa. Tämä on sitä aiemmin kotoutunutta kulttuuria parhaimmillaan.

  2. Veikkaan, että Junes Lokka tai Marco de Wit pidätetään ensitilassa kunhan malttavat ensin luopua heistä toista pidätys kertaa varten. Polpon tärkein tehtävä Merkelin aamuvirtsan muikeiden tuoksujen mukaisesti on ottaa kiinni jargoniin ”sopivat” syylliset ja sitten rangaista kaikkien korruption ja henkisten mädännäisyyksien osoittamalla tavalla. Ja mikä parasta ”järjestelmä” kehittyy koko ajan ”kumulatiivisesti” ja itseään vahvistaen aivan kuin ”paremman hiekan” valuessa tiimalasissa – joka tuleekin olemaan uuden ja uljaan monikulttuurisen vailla valkoisia ihmisiä vailla olevan kivikautisen feodaaliyhteiskunnan ajannäyttäjä, koska se on tarpeeksi hyvä, mutta samalla tarpeeksi alkeellinen loukkaamatta virtaviivaista yhteiskunnallista ja uskonnollista ikionnellista yhteisöä, jossa oikeus ja kohtuus väkivallan suhteen on yhtä tuntematon käsite kuin nykyisen Suomen poliisin henkinen ja oikeamielisyyden selkäranka.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.