Naista uhattiin käsiaseella Hyvinkään sairaalan pihalla

Itä-Uudenmaan poliisil tutkii Hyvinkään sairaalan pihalla 14.3.2018 illalla tapahtunutta välikohtausta.

Poliisi sai ilmoituksen keskiviikkona 14.3.2018 kello 19.26, että Hyvinkään sairaalan pihalla uhataan naista aseella. Tapahtumapaikalle lähetettiin useita poliisipartioita ja poliisi on ottanut kiinni 4 henkilöä asian selvittämistä varten. Poliisi on saanut haltuunsa tapahtumaan liittyvän käsiaseen.

Asiaa tutkitaan muun muassa laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Naista uhattiin käsiaseella Hyvinkään sairaalan pihalla

  • 15.3.2018 at 15:25
    Permalink

    Huhuu kertoo, että olivat raveista tulossa, ja raveihin menossa. Tämä on sitä aiemmin kotoutunutta kulttuuria parhaimmillaan.

    Reply
    • 15.3.2018 at 17:30
      Permalink

      Tuota vähän arvelin itsekin. Oliko juuri ”ostettu” hevonen huono vai mitä meinasi ampua.

      Reply
  • 15.3.2018 at 21:12
    Permalink

    Veikkaan, että Junes Lokka tai Marco de Wit pidätetään ensitilassa kunhan malttavat ensin luopua heistä toista pidätys kertaa varten. Polpon tärkein tehtävä Merkelin aamuvirtsan muikeiden tuoksujen mukaisesti on ottaa kiinni jargoniin ”sopivat” syylliset ja sitten rangaista kaikkien korruption ja henkisten mädännäisyyksien osoittamalla tavalla. Ja mikä parasta ”järjestelmä” kehittyy koko ajan ”kumulatiivisesti” ja itseään vahvistaen aivan kuin ”paremman hiekan” valuessa tiimalasissa – joka tuleekin olemaan uuden ja uljaan monikulttuurisen vailla valkoisia ihmisiä vailla olevan kivikautisen feodaaliyhteiskunnan ajannäyttäjä, koska se on tarpeeksi hyvä, mutta samalla tarpeeksi alkeellinen loukkaamatta virtaviivaista yhteiskunnallista ja uskonnollista ikionnellista yhteisöä, jossa oikeus ja kohtuus väkivallan suhteen on yhtä tuntematon käsite kuin nykyisen Suomen poliisin henkinen ja oikeamielisyyden selkäranka.

    Reply
  • 18.3.2018 at 00:55
    Permalink

    Pussihousujen tumma veri on kiehahtanut?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.