Duudson Parkin katto romahti Torniossa – Ei loukkaantuneita

0

Poliisi tiedotti, että Torniossa Duudson-toimintapuiston katto sortui torstaina 15.3. noin 18.50 aikoihin. Puistossa oli ihmisiä, mutta kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Alue on nyt eristetty. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä ja tiedottaa asiasta myöhemmin tarvittaessa.

Päivystysluonteista henkistä tukea on saatavilla Länsi-Pohjan keskussairaalasta 0401491340 ja psykiatrisesta sairaanhoidosta 040-7743891.

Elämystehdas Lappari ilmoitti Facebook-sivullaan asiasta seuraavaa:

”Lapparin kattopalkki romahti tänään n.18.50. Duudsonit Activity Parkin kohdalla vielä tuntemattomasta syystä. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Koska kyseessä on tasakattoinen hallirakennus, rakennesuunnittelija on seurannut kattorakenteita säännöllisesti.

Kattovesikaivoihin on asennettu sulatuskaapeleita varmistamaan veden poistuminen katolta myös talvella. Pari kk sitten aulan katto vahvistettiin lisäpilareilla, kun liimapuussa havaittiin muutoksia. Rakennesuunnittelija arvioi nyt vaurioitunutta liimapuuta pari viikkoa sitten, eikä havainnut mitään akuuttia. Lunta katoilta on poistettu jo parin viikon ajan.

Viranomaiset tutkivat asiaa ja tiedottavat, kun tiedotettavaa on.
Rakennus on suljettu tutkimusten ajan.”

Lähde: Poliisi, Facebook

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.