Facebook poisti maahanmuuton epäkohtiin puuttuneen Britain First -sivun

13
Facebook on poistanut yli kaksi miljoonaa tykkääjää keränneen Britannian kansallismielisten Britain First -sivun.

Sivusto on kerännyt huomiota pitkin Eurooppaa tuomalla julki maahanmuuttoon liittyviä epäkohtia. Tämä oli liikaa Facebookille, joka on perustellut poistoa vihapuheella. Sivuston pyörittäjät saivat kuukausien vankeustuomiot viime viikolla.

Lähde: telegraph.co.uk

13 KOMMENTIT

 1. Pidätykset ja sakkotuomiot ovat valtion tapa kerätä rekisteri ihmisistä, joihin mielipidevainon ensi-isku kohdistetaan. — Öinen musta auto kävi viime viikolla naapurin Kalevin pihalla. Ei oo miehestä sen jälkeen kuulunut.

  — Ensi iskun pitää olla näkyvä ja siitä on saatava vaikutelma, että kuka tahansa voi olla kohteena. — Nyt suut suppuun!
  — Ensi-iskujen tarkoituksena on herättää palkoa kansan keskuudessa. Jokaisen on tiedettävä, että lain mukainen rangaistus ei koskaan riitä valtiolle.
  — … niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin … — Valtion viha on ikuinen.

  • Alkaa olemaan kommunisti/natsi/shariapoliisi meininkiä, ”kulakit”/”juutalaiset”/”vääräuskoiset” pistetään kuriin ja järjestykseen…

   • Natsit aina syyllisiä taisiiis valkoiset ja juutalaiset aina uhreja vai? Olisikohan nyt kuityenkin ihan toisinpäin, kuten aina ja sinä maksettu eliitin trolli

    • Selvennykseksi:
     ”hyvien ihmisten” toimintaorganisaatio ja toiminta alkaa muistuttamaan kommunisti/natsi/sharia-järjestelmiä ja Euroopan kansat ovat ovat nyt niitä kulakkeja/juutalaisia/vääräuskoisia jotka ovat sammakkona kattilassa eivätkä tajua sitä…

     • Teillä hommareinoilla ne käsitteet sekaisin ovat. Helkutin valeoppositiolaiset

    • Natsismi on pelastus. ”Charlie” on sionistien kätyri. Mitä Saksalle tehtiin ennen juutalaiskarkotuksia? Sotia ja hätiä.

 2. Jutkujen juonia ja Soroksen käsky käynyt taas. No vakavasti, naamakirja on valjastettu haittamaahnmuuton kannattajaksi ja suojelijaksi. On saanut korkealta taholta mm. EU:n taholta ohjeet ja jos ei noudata niitä, vaikeuksia tulee. Palkkioksi saa näyttää islamistien murhatekoja, valkoisten morkkaamista ja rahavirrat jatkuvat entiseen tapaan omistajien taskuun. Niin ja veroja saa kiertää entiseen tapaan.

 3. Face on todellinen paskasysteemi. MV -lehden ja Kansalaisen tulisi tarjota vaihtoehtoinen, neutraali kommentointimahdollisuus.

  Meikäkin on saanut Facelta bänniä moneen otteeseen, kun olen arvostellut matutusta, muslimeita ja neekereitä. Enkä ole yllyttänyt väkivaltaan yms vaan tuonut esille faktoja liittyen näihin roskaryhmiin (arabit ja afrikkalaiset) ja niiden loisimiseen yhteiskunnissamme. Tätä ei saa Facen mukaan kritisoida.

 4. Lopetin oman facebook tilini jo 2010 koska facebook ilmoitti omistavansa kuvat joita sinne lataa. Silloin tajusin että sitä käytetään ihmisten kyttäämiseen.
  Britanniassakin tulee siis linnaa totuuden kertomisesta. Länsimaiset demokratiat on lakkatettu monikulttuurisuuden tieltä.

 5. Vaihtakaa VK.COM -sivustoon. Siellä se vapaus on.
  Facebook on jutku Mark Zuckerbergin sivusto, joka on tehnyt sopimuksen Saksan kommari -Liittokansleri Angela Merkelin kanssa jo ennen Saksan parlamenttivaaleja sekä käsittämään myös koko EU-aluetta ”rahanstonhoitajanaan” unkarin juutalainen George Soros, joka Open Society -järjestönsä kautta häärää päämääränään Euroopan muuttamiseksi valkoisesta etnisesti kansalaisista sekarotuisiksi tai käytännössä se tulee johtamaan valkoisten kansanmurhaan muslimien ja afrikkalaisten toimesta, koska ”monikulttuurisuus” on vain ”peitesana” sille, että EU-maiden korruptoitunut eliitti jo nyt lähtökohtaisesti suosii arabeja ja afrikkalaisia suhteessa syntyperäisiin eurooppalaisiin nähden. Tämä tulee johtamaan väistämättä valkoisten hävittämiseen ja vainoon kuten Etelä-Afrikassa nyt tapahtuu ja josta EU ja muut ”hyvät ihmiset” anarkisteineen eivät suostu puhumaan halaistua sanaa vaan vaikenevat sen kuoliaaksi Herran vuonna 2018, jolloin Afrikan eteläkärki on käytännöllisesti katsottuna naapurikylä tiedonvälityksellisesti.

 6. Ketä tollasessa helvetin roskasivusto facebookissa yhä haluaa olla, joka ensinnäkin pyrkii kaikin keinoin estämään jokaisen käyttäjänsä yksityisasetukset, ja nyt siten tarkoituksellisesti vuoti tuhansia käyttäjätietoja ympäri maailman, joita valehdellen pyytelee anteeksi, ja väittäen vahingoksi. Siten estää kaikin keinoin sananvapautta ja oikeutta mielipiteiden ilmaisuun. Onneksi moiseen roskaan en ole ikinä liittynyt, kuten muutenkaan en yhteenkään someen, enkä tule ikinä liittymäänkään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.