Mauri Peltokangas: Sairas rahastus kolmansien maiden tapahtumilla pitää loppua!

8
Perussuomalaisten Mauri Peltokangas ottaa Facebook-sivullaan kantaa turvapaikkaturismin ympärillä pyörivään bisnekseen ja kusetukseen.

Peltokangas kirjoittaa:

”Minä väitän!

Tässä maassa olisi asiat huomattavasti paremmin, jos poliitikot olisivat kuunnelleet ja uskoneet meitä realisteja.. uskoneet kuinka suuri kusetus pyörii laittoman rajanylitysturismin ympärillä.

Mainos

Suomessa ei tarvitsisi leikata ja olisi säästetty miljardeja euroja oman kansan hyvinvoinnin edistämiseen, jos ei olisi laput silmillä kuunneltu valhetta tuhansien lasten tänne saapumisesta ja siten syntyvästä avun tarpeesta.

Meille saapui lähes tulkoon pelkkiä lieveilmiöitä passit hukassa, kännykät kädessään.. ja vaikka jokainen tietää kusetuksen laajuuden, veroeurot yhä virtaavat oman kansan palveluiden tuottamisen sijaan aivan muihin tarkoituksiin.

Tähän mennessä useita miljardeja on ohjattu muutamille poliitikkojen omaisten ja sidosryhmiensä omistamille yrityksille esim. tekosyillä, että meidän pitää auttaa niitä hädässä olevia lapsiperheitä, joita meille ei koskaan tullutkaan… rahat kuitenkin meni.. auttaa, koska olemme muka velkaa jonnekin kehitysmaahan.. velkaa, koska kusivat omat asiansa ja sössivät kymmenet miljardit, jotka saivat kehitysapuina?
Suomen sinisilmäiset päättäjät nielaisivat koukun… joku teki vuosisadan tilin. Sinä maksat!

Tämä sairas rahastus kolmansien maiden tapahtumilla pitää loppua nyt!

Kuunnelkaa ihan vaikka huviksenne mitä teille on yritetty kertoa. Nyt uusi normaali on terrorismin uhka jne paska! Tätäkö rikkautta Suomi tarvitsi?

Kysyn: Kuinka sairas on maa, jonne rahdataan Syyriasta pommitettu koti ja asetetaan se torille (tampereella) näytteille? Mielestäni aivan saatanan sairas!

Näihin löytyy rahat mutta se pyörätuolissa istuva pieni tyttö on yhä ilman lääkkeitä!”

Lähde: Facebook

Mainos

8 KOMMENTIT

  • No niin on monta yhtä mieltä Maurin kanssa, muttei yhtäkään päättäjissä, joten mitään muutosta hommiin ei tule

 1. Koko Suomen virkakunta on valjastettu totuuden salaamiseksi. Jo 9. 12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN: Lapset, hetero-aviomeihet ja pienyrittäjät on ”lainsäädännöllä” TEHTY ihmisoikeudettomiksi Suomessa . ( Eoa päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa ja virkarikoksia ei tutkita …. Porin poliisille 8.9. 2005 jätetty rikosilmoitus tahallisista virkarikoksia yhä ”esitutkinnassa” ).

  Mitä tämän syyteilmoituksen jälkeen on tehty ? Lahjottu Kansianvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi käsittelemään tällaisia asioita ( He 55/2007) kansanedustajille valehdellen. ( archive.is / kimmoleaks.fi).

  Estetty Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta käsittelemästä tällasia asioita ( Euroopan neuvotson Suomen valtuuskunnan raportti eduksunnalle ( julkinen syksy 2013 … 1.1. 2014 EIT:n suomalaisjaos ryhtyy ”tehoseulontaan … 99 % ). Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 EIT:n suomalaishenkilökunnan jääviyksiä ei voida tutkia !

  Poistettu IHMISOIKEUDET em. kansanosilta ”perustuslailla” 2011 … PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( tällainen syyteilmoitus siis jätetty 9. 12. 2005; kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ).

  Varastettu pienyrityksistä jopa 3 miljardia euroa. ( ”laki 444/2012 ”).

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitsuvastuurahat aiotaan kaapata. ( tällä varkaudella tehtiin 10 000 – 20 000 työtöntä LISÄÄ Suomeen; oma arvio ).

  Koko Suomen virkakunta siis on mukana peittelemässä PL 118 §:n VALTIOPETOSTA ; miljardivarkautta ja kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa; saattaa se toimivallattomaksi tutkimaan PL 118 §:n mukaisia asioita.

  EIT mukana valtiopetoksissa; EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … suomalaishenkilökunnan jääviyksiä EI voida tutkia !

  Suomi ei enää ole demokraattinen valio, jossa kansalaisen omasiuus on turvattu PL 6 §:n mukaisesti; vaan ”eduksunta” VARASTAA mm. pienyrityksistä …. yli lain salliman perityt tasioitusvastuurhat varastettiin … siksi monen yrittäjän eläkeikää nostettiin 2 – 3 vuotta … laskekaa paljonko tekee eläkerahana tämä ?

  Lehdistö lahjottu ”lehdistötuella” hiljaiseksi näistä petoksista !

  Olen koska tahansa valmis todistamaan asioita 9. 12. 2005 jättänäni SYYTEILMOITUKSEN ja sen myöhemmän täydennyksen pohjalta … VKSV tituleerasi sen ”kirjoitelmaksi” ; onko siis ”perustuslaki” 118 §;n kanssa myös ”kirjoitelma” ?

  Suomen ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen välinen ”sopimus” ; Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” ja julistettu salaiseksi vuosikymmeniksi … miksihän ? ( koska PL 118 §:n valtiopetos ”vaati” tämän; ettei kaikki asiat SUORAAN voi lähettää ”kansainväliseen ”… valtiopetos; miljardivarkaus… hallitusvallan myyminen …. etc.).

  Kertokaa mille elimelle voin tehdä rikosilmoituksen Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNASTA ?

  EIT on kokeiltu ( EIT 24221/06 … EOA kansliapäätös 1350/4/08 … jääviyksiä ei voida tutkia ).

  Euroopan neuvoston vetoomusvaliokunta on kokeiltu … samoin Euroopan oikeusasiamies; kotimaisista en edes puhu EOA päätösken 876/2/05 jälkeen …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Koitettu siis on MUUTTAA Suomea vuodesta 2005 lukien …. mätiä munia Arkadianmäen korissa !

 2. Ei nykyinen hallitus lopeta rahankeruuta! Ei ennenkuin lentävät ulos. Ja siihen ulosheittoon tarvitaan kansan voimaa. Ja toinen on se että rauhallista muslimia EI OLE ja niitä riittää Helsingissä. Kyllä hallitus on tyhmä kun haalii ympärilleen tappajia.

 3. Hyvä Oge: Suomen kansa on äärettömän tyhmää! Hyviä Juhla_Mokka tarjouksia vaan… Ja ”viihde-ohjelmia” MTV3:sta! Siinä älykkyyden taso.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.