Päivän video: Ennakkoluulojen poisravistelutanssi Oulusta

Tämä video näyttää, miten ennakkoluulot tanssitaan pois oululaisittain.

Oulun kaupungin nuorten työpajat -nimisellä YouTube-tilillä on jo muutama vuosi sitten julkaistu video nimeltään Ennakkoluulojen poisravistelutanssi.

Video on tähän saakka jäänyt sangen vähäiselle huomiolle katselukertojen valossa, mutta viime päivinä se on alkanut levitä sosiaalisessa mediassa. Onhan tämä teema tällä hetkellä paljon ajankohtaisempi kuin videon julkaisuvuonna 2013, jolloin vuoden 2015 turvapaikanhakijavyörystä ei ollut vielä tietoakaan.

Katso ohesta, miten Oulussa ravistellaan ennakkoluulot pois tanssimalla.

Lähde: YouTube

 

6 thoughts on “Päivän video: Ennakkoluulojen poisravistelutanssi Oulusta

 • 16.3.2018 at 16:44
  Permalink

  Ainakin yksi saastainen eläin joukossa joka syö omaa paskaansa eikä sovi kalifaattiin.

  Reply
 • 16.3.2018 at 17:26
  Permalink

  Onko kaikki muumit laaksossa???
  Epäilen etteivät ole…..

  Reply
 • 16.3.2018 at 18:18
  Permalink

  No niin. Nyt kun meillä on henkilöiden kasvot ja nimet tiedossa niin jokaiselle esiintyjälle pistetään yhden matun ja hänen perheensä kustannukset maksettaviksi. Se voidaan kirjata vaikka valtiovelkaa verojen muodossa ja vaatia vuoden lopussa jäännösveroina jos sitä ei maksa kuukausittain.

  Koska nämä haluavat olla ennakkoluulottomia, olkoot sitä omalla lompakollaan. Älköötkä sotkeko ennakkoluuloisten kotitalouksen ostovoimaa siihen.

  Reply
 • 17.3.2018 at 07:06
  Permalink

  Keppihevosten esiasteita. Jotenkin tuntuu että ovat tulevia VOK hyysääjiä ja osa matupatjoja.

  Reply
 • 20.3.2018 at 13:43
  Permalink

  Kerrassaan irvokasta! Herra Jumala tätä onnetonta ja kurjaa maata suojelkoon. Suomalainen ei ole koskaan tämän maan historiansa aikana ollut näin yksin kuin hän on nyt.
  Ämmät ovat ihan hulluja. Ja nämä ämmät muassaan cuckmiehet päättävät siitä että Suomi imee kuin imupaperi mustetta kurkunleikkaajia maa täyteen elämään sen ajan mikä vie veitsien ja käyrien miekkojen teroittamisessa virkaterävyyteensä, jonka jälkeen alkaa täysimittainen teurastus näiden idioottien pyöreiden silmien alla ja kuin alasin alaleuan pudotessa konkriittiin siitä kauhunsekaisesta hysteerisestä paniikista siitä miksi tämä koko jenkka menikään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.