Päivän video: Ennakkoluulojen poisravistelutanssi Oulusta

6
Tämä video näyttää, miten ennakkoluulot tanssitaan pois oululaisittain.

Oulun kaupungin nuorten työpajat -nimisellä YouTube-tilillä on jo muutama vuosi sitten julkaistu video nimeltään Ennakkoluulojen poisravistelutanssi.

Video on tähän saakka jäänyt sangen vähäiselle huomiolle katselukertojen valossa, mutta viime päivinä se on alkanut levitä sosiaalisessa mediassa. Onhan tämä teema tällä hetkellä paljon ajankohtaisempi kuin videon julkaisuvuonna 2013, jolloin vuoden 2015 turvapaikanhakijavyörystä ei ollut vielä tietoakaan.

Katso ohesta, miten Oulussa ravistellaan ennakkoluulot pois tanssimalla.

Lähde: YouTube

 

6 KOMMENTIT

  1. Ainakin yksi saastainen eläin joukossa joka syö omaa paskaansa eikä sovi kalifaattiin.

  2. No niin. Nyt kun meillä on henkilöiden kasvot ja nimet tiedossa niin jokaiselle esiintyjälle pistetään yhden matun ja hänen perheensä kustannukset maksettaviksi. Se voidaan kirjata vaikka valtiovelkaa verojen muodossa ja vaatia vuoden lopussa jäännösveroina jos sitä ei maksa kuukausittain.

    Koska nämä haluavat olla ennakkoluulottomia, olkoot sitä omalla lompakollaan. Älköötkä sotkeko ennakkoluuloisten kotitalouksen ostovoimaa siihen.

  3. Kerrassaan irvokasta! Herra Jumala tätä onnetonta ja kurjaa maata suojelkoon. Suomalainen ei ole koskaan tämän maan historiansa aikana ollut näin yksin kuin hän on nyt.
    Ämmät ovat ihan hulluja. Ja nämä ämmät muassaan cuckmiehet päättävät siitä että Suomi imee kuin imupaperi mustetta kurkunleikkaajia maa täyteen elämään sen ajan mikä vie veitsien ja käyrien miekkojen teroittamisessa virkaterävyyteensä, jonka jälkeen alkaa täysimittainen teurastus näiden idioottien pyöreiden silmien alla ja kuin alasin alaleuan pudotessa konkriittiin siitä kauhunsekaisesta hysteerisestä paniikista siitä miksi tämä koko jenkka menikään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.