Jani Toivolan eduskunta-avustaja ei kannata valinnanvapautta homosuhteissa

14
Vihreiden kansanedustaja Jani Toivolan eduskunta-avustaja Nitin Sood ei ymmärrä sitä, että homoseksuaaleilla on vapaus valita, kenestä ovat kiinnostuneita.

Sood avautuu Twitterissä julkaisemassa twiitissään, kuinka on rasismia, kun valkoiset miehet ilmoittavat deittiprofiileissaan, etteivät halua yhteydenottoja mustilta, intialaisilta tai itäaasialaisilta.

Soodin Twitter-sivu on muutenkin täynnä pelkkää rasismista valittamista, rodullistetuista höpöttämistä ja muuta linjaan kuuluvaa sisältöä.

Tänä aikana, kun Suomessakin on kampanjoitu pakkoavioliittoja vastaan, tällainen valinnanvapautta kumppaninvalinnassa rajoittava kommentti kuulostaa hieman oudolta. Vai pitäisikö homojen olla kaikkiruokaisia?

Lähde: Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Jokainen saa valita partnerinsa oman mielensä mukaan oli kyse rodusta tai asianomaisen ”verisyydestä” – ristiverinen, vaaleaverikkö, punapää, tumma…. – .
  Ilmeisesti Suomessakin palataan ajassa taaksepäin ja siirrytään ns. ”järjestettyihin” seurustelusuhteisiin tai periseinään mennen avioliittoja.
  Se ei ole nk. ”rasismia”, vaan valinnanvapautta sekä henkilökohtaista ”makua” mahdollisen puolison suhteen, joka saa ns. ”sydämen syrjälleen” pelkästä katseesta.
  USA:ssa eivät edes mustat huorat ota asiakkaikseen mustia miehiä, koska he ovat äärimmäisen raakoja ja väkivaltaisia. Luonnollisesti valkoiset miehet maksavat paremmin ja eivätkä lähtökohtaisesti murjo maksullista naista kaupanpäälle. Kaikki tämä ajaa ohi siitäkin huolimatta, että ”mustat donkkaa tykimmin” ja molo on suuri kuin Norsun kärsä.
  Nonni. Nyt Juha-sedän pieni iltasatu on luettu. Mars, Mars nukkumaan!

 2. Sairasta puhetta, kai homoillakin on vielä vapaus valita millaisen kumppanin haluaa, mitä näiden päässä liikkuu, muulloin kuin ottaessaan suihin?
  Thai hierojat (huorat) eivät ota asiakkaikseen Lähi-Idästä tulleita eikä afrikkalaisia, mielestäni tekevät tärkeän turvallisuusratkaisun valitessaan asiakkaansa.

 3. Kai sitä nyt saa etsiä seuraa joka miellyttää omaa katsomustaan, tuskin Nitin Soodisooda haluaisi jonkun lihavan valkoisen rasistin mulkkua imeä?

 4. Eli jos minä kirjottaisin deittiprofiiliini ”etsin naista, en miestä” niin olisinko silloin rasistinen miehiä kohtaan?

 5. Tämän homon aloitus on joko hyvä provo tai sitten se on todella tyhmä. Jos hän ei kelpaa seuraksi niin sitten ei kelpaa. Se on niin yksinkertaista. Kyllä minäkin tuolle nenääni nyrpistelisin.

 6. Kuka on mahtanut valita Nitin Sood’in oman puolison? Puolueko? — Pitää välttää sellaista seuraa ja sellaisia paikkoja, jotka saavat voimaan pahoin.

  Rodut eivät suinkaan synny luonnon olosuhteiden seurauksena. — Jottako pohjolan valkoinen lumi muuttaisi geeniperimää niin, että tulee valkoihoisia lapsia. Ehei! — Nimenomaan parin valinta ja preferenssit on tuottanut eri rodut. Jos näin ei olisi, me suomalaisetkin vielä roikkuisimme puissa banaaneja syöden. — Olisimmeko sitten onnellisempia sademetsässä? Se onkin jo kokonaan eri kysymys.

 7. Onneksi tuo homon pärstää ei tarvitse enää katsella kovin kauaa ainakaan eduskunnan kantilta. Kun putoaa pois, YLE ottaa sen juontamaan aamulähetyksiä jos nyt ei satu olla kestomasennus päällä. Taitaa tosin olla suunnitelmat ennenaikaiselle eläkkeelle kestomasennuksen ja uupumuksen takia minkä eduskunnassa notkuminen on aiheuttanut.

 8. Olen DNA-testien perusteella isän puolelta jokseenkin 100% suomalainen, äidin puolelta löytyy jonkin verran germaanista ja anglosaksista sukuperimää. Vaimoni on erittäin blondi slaavi Balkanilta enkä ole kiinnostunut minkään värisistä miehistä. Tämän perusteella taidan olla pahimman luokan homofobinen seksuaalirasisti?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.