Näkökulma: Maria Veitolan outo visiitti Laura Huhtasaaren luona

21
Saimme viime viikolla ihmetellä televisiosta, miten Maria Veitola vieraili yökylässä kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) luona. Veitolan toiminta ei kehuja ansaitse.

Ehkä pahin Veitolan mokista sattui jo heti ohjelman alussa, ennen kuin Veitola oli edes mennyt Huhtasaaren vieraaksi. Ilmeisesti pelastaakseen nahkansa ja välttääkseen some-myrskyt Veitola vakuutti olevansa kaikesta eri mieltä Laura Huhtasaaren kanssa. Siis aivan kaikesta. Onko tuollainen mahdollistakaan?

Kun Veitola oli varmistanut, ettei kukaan sensitiivinen punavihreä nyt varmastikaan yhdistä häntä mitenkään perussuomalaisiin, ja kun kaikki Laura Huhtasaaren edustamat arvot oli jo etukäteen kiistetty ja kyseenalaistettu, oli aika mennä Huhtasaaren kotiin. Veitola oli silminnähden varautunut, ja tavoistaan poiketen hiljainen, pälyilevä ja tarkkaileva. Suorastaan pelokkaan ja epäluuloisen oloinen.

Jonkin aikaa avoimen ja rennon Lauran kanssa jutusteltuaan Veitola meni vessaan ihmettelemään kameralleen, kuinka Huhtasaaren kanssa pystyy sittenkin juttelemaan aivan kuin kenen tahansa muunkin ihmisen kanssa. Mitä muuta Veitola odotti? Luuliko hän astuvansa jonnekin helvetin esikartanoon tutustumaan Huhtasaari-nimiseen demoniin?

Kun Veitola lähti Huhtasaaren kyydissä kauppareissulle hakemaan leivonta-aineksia, Huhtasaari oli oma, iloinen ja puhelias itsensä. Veitola sen sijaan oli hymyilevän Huhtasaaren vastakohta. Hän jatkoi pälyilemistään, istui p*skanjäykkänä pelkääjän paikalla ja alkoi tuputtaa omia poliittisia käsityksiään.

Kun päästiin takaisin Huhtasaaren kotiin leipomaan, Maria Veitola kyseenalaisti Laura Huhtasaaren ihmisarvokäsityksen ja alkoi höpöttää feministien ja muiden valkoista syyllisyyttä potevien ihmisten suista tuttua mantraa valkoisten eurooppalaisten etuoikeuksista.

Huhtasaaren sovittaessa Linnan juhliin tulevaa pukuaan, Veitola jauhoi monikulttuurisuudesta. Sitten tuli taas aika muistuttaa katsojille, kuinka eri mieltä hän on asioista Huhtasaaren kanssa.

Tämän jälkeen Veitola käytännössä leimasi Suomi Ensin- ja Rajat Kiinni -porukat ihmisvihaajiksi, ja antoi ymmärtää heidän olevan rasisteja. Vasta ihan ohjelman lopussa Veitola tuntui käsittävän, että myös Laura Huhtasaaren perhe koostuu ihan tavallisista ihmisistä, eikä mistään ihmishirviöistä.

Huhtasaaren perhe esiintyi ohjelmassa edukseen, mutta Veitolan ala-arvoisen käytöksen vuoksi ohjelmaa ei voi suositella katsottavaksi.

Rasismi on ennen kaikkea ennakkoluuloja. Maria Veitolalla oli ilmiselvästi erittäin vahvat ennakkoluulot ihmistä kohtaan, joka edustaa erilaisia arvoja ja mielipiteitä kuin hän itse. Täten voidaankin kysyä, onko Maria Veitola itse yhtään sen parempi kuin parjaamansa rasistit?

Katso myös:

Arvostelussa uutuussarja Ina sydän porno – Tökerösti toteutettua roskaa

21 KOMMENTIT

  • Tismalleen näin. Kumpaakaan en veitolaa enkä enpaskaa viitsi edes katsoa. Ulostavat kummastakin päästä.

   • Kuka tai mikä MUKA järjellinen olento päästää nämä veitolat & enbusket (+se kakara,joka ratsastaa isänsä ansioilla ja maineella) television ohjelmiin? Boikotoikaa nyt tuota suvakki/mukaälykkö paskaa! Itse en kyseisiä ”henkilöitä” pahoinvoimatta pysty katsomaan – enkä katso. Niin kuin en suurinta osaa muitakaan suomalaisia ”viihde- keskusteluohjelmia”. Taso ala-arvoista!

 1. ei ihmisten luo voi tollasella asenteella mennä……kyllä ois pitäny jättää menemättä ja tuomitsematta, kun on kylään menossa….siinä tuli taas hyvä oppitunti minkalaista kuvaa jostain halutaan luoda….veitola kyllä teki itsestään pellen….hyvä niin….

  • Hyvä Jarkko Parkkinen; Miten niin TEKI itsestään PELLEN? Aina ollut ja saa vielä/edelleen kekkuloida tv:ssä!

 2. Katsoin hetken ohjelmaa ja kyllä oli Laura Huhtasaari se joka oli edustavamman näköinen nainen. Kuka menee uuden ihmisen luo tuommosella kyrpä otsassa asenteella?

 3. Kaikilla feministeillä, kulttuurimarxistisilla ääri -suvakeilla sekä EU:n globalistien äpärä -juoksupoikina toimivien maamme poliittisen eliitin ongelma on aivan sama kuin tällä Veitolan kuvatuksella. Kun katsoo, vaikka aivan tavallisen ihmisyyden kannalta Laura Huhtasaarta, joka kuuluu persujen saatanalliseen koalitioon eli perussuomalaisiin. Ei voi kuin todeta sen, että Laura Huhtasaari on spektri, jonka läpi voi nähdä selvästi sen kuin irvokkaan sairasta aikaa elämme yhteiskunnassamme, josta on muodostunut vääristyneidyydessään eräänlainen LSD-trippi, jossa kaikki asiat ovat muotoutuneet mielivaltaisella ja peloittavallakin tavalla, joka luo mitä pahimman painajamaismaisemman olotilan ja tunnelmat.
  Mitä tulee Laura Huhtasaareen ihmistyyppinä riisuttana täysin puoluekannastaan, olisi hän mitä parhainta emäntä tyyppiä jokaisen naima ikäisen pojan äideille, jotka tappelisivat kuin kissat ja koirat keskenään kuka tuon vaalean kauniin ja vieläpä täysipäisen naisen itselleen miniaksi saa.
  Se, joka ”tavoittelisi” Maria Veitolaa kaikkine hänen ”hyvyyksineen” päällimmäisenä ääretön rasistinen viha omaa rotuaan vastaan. Olisi täyttä ymmärrystä vailla oleva sekä se, joka tärvelisi koko elämänsä alkutaipaleen jo ”kättelyssä”. Mutta makunsa kullakin.

  • Totta Juha… Laura Huhtasaaresta voi läpi nähdä kuinka irvokas hän on… haittamaahanmuuttoa pitääkin vastustaa mutta ei valehtelemalla ja vääristelemällä…

   • Oletan, ettei tämä vastaus ollut ironiaa… Totuushan on, ettei haittamaahanmuuton ongelmista puhuta ollenkaan siinä mittakaavassa kuin pitäisi. Kun muutamassa sukupolvessa kehitys- ja muslimimaista tullut väki on enemmistönä esim. Ruotsissa, Ranskassa, Englannissa ja Belgiassa, on myöhäistä tehdä enää mitään. Entinen Eurooppa on kaaoksen ja anarkian vallassa ja muka rauhan projektiin tarkoitettu, epäonnistunut Eurostoliitto eli EU kuolinkouristuksissaan, ellei ole jo hajonnut paljon sitä ennen.

 4. Veitolalla oli suurimmaksi osaksi sellainen syvästi loukkaantuneen pikkutytön ilme. Hävettää naisena hänen puolestaan! Huhtasaari rento iloinen itsensä.

 5. Suomalaisvihaaja tajusi lopulta sen, että persut eivät ole minkäänlainen uhka heidän tuhoprojektilleen

 6. En jaksanut katsoa kyseistä jaksoa, mutta katsoin aikoinaan jakson, jossa Veitola vieraili Teuvo Hakkaraisen kotona. Ennakkoluulot ja asenteet olivat pöyristyttävää kuunneltavaa ja hän kohteli miestä kuin sarjamurhaajaa. Siinä ohjelmassa olisivat toteutuneet jo kunnianloukkauksen kriteerit, mutta mediakin oli ihan hiljaa.

  Nykytoimittajat, jotka ääneen pääsevät, ovat kaikki samaa sorttia, jotka kunniakkaasti toteuttavat uusia journalismin ohjeita. Enää ei tarvitse jakaa objektiivista tietoa, vaan JOKAISELLA ON OIKEUS VASTAANOTTAA TIETOJA JA MIELIPITEITÄ! Näin toimii VASTUULLINEN media ja Julkisen Sanan Neuvosto on pelkkä vitsi!

 7. Lapsen vaistolla Huhtasaaren pikkutyttökin kiipesi tämän tästä äitinsä syliin pakoon kylmäkiskoista Veitolaa. Sellaisella asenteella ei tulla virailulle toisten kotiin; suvaitsevaisuus loisti poissaolollaan!i

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.