Päivän kuva: Jyrki Katainen hurjana

9
Tekstitelevisiossa tulee joskus hupaisia sattumia, kun kahden eri sivun tekstit menevät limittäin.

Joskus saattaa käydä niin, että jos uusi uutinen on edellistä lyhyempi, jää sivun loppuun näkymään edellisen, pidemmän uutisen lopusta viimeisiä rivejä.

Sellaisesta lienee kyse tässäkin tapauksessa, jossa näytöllä oleva luultavasti edellisen katsotun uutisen viimeinen rivi täydentää oivasti uutta uutista.

Katso myös:

Päivän video: Ennakkoluulojen poisravistelutanssi Oulusta

9 KOMMENTIT

  1. Ei välttämättä kovinkaan kaukana totuudesta -Jyrkin porukoiden järjestämästä iskustahan oli kyse joten kuvassa virnuilee yksi syyllisistä…Siilinjärven lahja maailmalle.

  2. Katos jykää. ”Tyrkkiminen” on sitten vaihtunut jo oikein ampumiseksi. Kylläpä mies on maailmalla ”kasvanut mittaa”. Jykä ajatteli kun kerran Ameriikassa ollaan niin puhutaan ”paikallisella aksentilla”.

  3. Miksi vitussa tämä maanpetturi on alkanut luuhamaan Suomessa jatkuvasti, pysyisi siellä brysselissä juoppo junkkerin apupoikana pää hartioita myöten sen ahterissa. Saan aina vitutuskohtauksen kun näen tuon kieroilijan naaman. Eli miksi helvetissä kiusaat enää Suomalaisia, saithan muhkean viran palkkioksi Suomen veronmaksajien kusetuksesta.

  4. Katainen, Stubb, Orpo, Risikko, Vapaavuori… Kokoomus on psyykkisesti häiriintyneiden puolue. Samaa punavihreää oksennus lietettä keskustan ja vihervasemmiston kanssa.

    • Suomi ”saa” pääministeriksi näköjään edellistä kusipäätä vielä pahemman. Vituttaa nämä niin, ettei sanotuksi saa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.