Mauri Peltokangas: Vellihousut Sipilä ja Orpo osin vastuussa Turun terrori-iskusta

6
Eilen alkoi oikeudenkäynti Turun viimesyksyisistä puukotuksista. Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas latasi eilen suorat sanat asiasta. Hän löytää syyllisen vastuuttomasta politiikasta ja sen harjoittajista.

Peltokangas kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Tänään alkoi oikeudenkäynti Turun terrori-iskun osalta.

”Rikkautta” Suomeen mukanaan tuonut terroriteosta epäilty on syyttäjän mielestä tuomittava elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Olen syyttäjän kanssa vähintään samaa mieltä.

Suomessa ”elinkautinen” on mielestäni tuomiona naurettavan lievä rangaistus tuosta karmeasta, kylmästä, selvästi surmaamistarkoituksessa tehdystä terroriteosta.

Mielestäni tänään on aika kysyä ääneen, ketkä muut ovat vastuussa? Miten tämä oli mahdollista?

Kuten aikoinaan videopäivityksessäni totesin.. 
Sipilä ja Orpo !! Te vellihousut olette mielestäni osin vastuussa terrori-iskusta vastuuttoman politiikkanne vuoksi!

Teidän politiikkanne (rajavalvonta/ maahanmuuttopolitiikka) oli juuri tuolloin ja on yhä holtitonta ja täysin vastuutonta! Te ette toimineet, kun aika olisi ollut! Te ette tehneet kaikkea mahdollista teidän päätäntävallassa olevaa estääksenne terrorismin saapumista maahamme.

Siksi teidän paikkanne olisi mielestäni tänään osasyyllisinä syytetyn penkki!

Lähde: Mauri Peltokankaan Facebook-sivu

Katso myös:

Turun puukotukset: Katso täältä poliisin esitutkintamateriaalin videot ja kuuntele järkyttävä hätäpuhelu

6 KOMMENTIT

 1. Mitenkä niin osin. Pääsyyllisiä ovat kaikkiin MATU-raiskauksiin ja kaikkeen muuhun niiden tuomaan paskaan.

  • Petteri Orpo ja Paula Risikko ovat ne kaksi sisäministeriä jotka ovat olleet yksin täysin vastuussa noudatettavasta maahanmuutto-, rajavalvonta ja pakolaispolitiikasta 29.5.2015 – 5.2.2018.

   Sisäministeri on Suomen sisäministeriön päällikkö ja käsittelee hallituksen työnjaon mukaan poliisia, pelastustointa, rajojen vartiointia ja maahanmuuttoa koskevat asiat.
   Risikon ja Orpon vastuuta ei poista se että he nyt ”viheltelevät” muissa hommissa nyt niin kuin mitään ei olisi tapahtunut!

   Alemman tason virkamiehet joutuvat myös vastaamaan takautuvasti tekemistään tai tekemättä jättämistään eli Risikon ja Orpon ”pako rikospaikalta” ei ole mitenkään hyväksyttävissä.

   Jos, suurta palkkaa vastaan ottaa luottamustehtävän hoidettavakseen, niin on myös vastuussa siitä tehtävästä!

 2. Mutta suurin osa kansasta uskoo vielä median suoltamaan paskaan ja on täysin tietämättömiä mitä kulisseissa nämä todellisit syylliset puuhaavat. Myyvät Suomea pois ja rakentavat eu liittovaltiota tämän savuverhon turvin. Kohta on liian myöhäistä Ruotsista näkee mihin tämä sonta johtaa.

  • Oikeassa olet.. Sama sonta ja etniset jengit mitkä Ruotsissa hilluu siirtyvät kyllä myös Suomeen avoimien rajojen takia. Suurin osa kansasta ei näköjään osaa ajatella omilla aivoilla (tai vaalit on jopa peukaloitu) ja ymmärrä mikä karhunpalvelus seuraavalle sukupolvelle tässä ollaan tekemässä.

 3. Kyllä meidän päättäjät ovat syyllisiä tähänkin terroriiskuun, toivottavasti olette edes pyytäneet omaisilta anteeksi. Mitä kyllä epäilen.

 4. Sipilä ja Orpo ovat kanssa syyllisiä Turun terrori-iskuun, Kajaanin tappoon ja lukemattomiin seksuaalirikoksiin ja omaisuusrikoksin, koska eivät toimineet Dublin-sopimuksen mukaisesti 2015.
  Sipilä ja Orpo eivät välitä kantasuomalaisten turvallisuudesta. Heitä kiinnostaa ainoastaan Merkelin laahuksen kantaminen ja juoppolalli Junckerin kiitollinen taputus olkapäälle oman kansansa tappamisesta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.