Patrik Laineen pisteputki katkesi loukkaantumiseen – Katso video

1
Mahtavassa vireessä viime aikoina olleen Winnipeg Jetsin tehohyökkääjä Patrik Laineen ennätyspitkä 15 ottelun pisteputki katkesi viime yönä Suomen aikaa.

Laine loukkaantui blokatessaan Los Angeles Kingsin Alec Martinezin lyöntilaukausta toisen erän alkuhetkillä, ja joutui jättämään pelin kesken.

Jets voitti ottelun jatkoajalla, ja pelin jälkeen joukkueen valmentaja Paul Maurice kertoi, ettei usko Laineen vamman olevan pitkäkestoista laatua.

Lähteet: YouTube, Twitter

Katso myös: 

Selänteen jälkeen ensimmäinen suomalainen 70 tehopisteen kerhossa!

 

1 KOMMENTTI

  1. Ammatin varjopuolia. Tuon kaltaista loukkaantumista ei tule edes ajatelleeksi. Ei ainakaan hyökkääjäpelaaja, joka harvemmin jopa heittäytyy laukauksen tielle. Jääkiekkovarusteissa ei tarvitse olla kuin itse kiekon kokoinen aukko ja loppu onkin vain ajan kysymys. Ehkäpä Patrik Laine pitkän toipumisjakson jälkeen pyrkii olemaan seisallaan ollessaan suoraan kohti kiekkoa, jolloin polvisuojat ottavat iskun vastaan, eikä laukaus osu suoraan pohjelihakseen tai akilleen kantapäähän. Mutta ammattijääkiekkoilu NHL:ssä on kovinta sorttia pelata jääkiekkoa, jossa pistepörssi on se, jota tuijotetaan, sillä se määrää sen onko pelaajansa palkkansa arvoinen ja se myös hinnoittelee pelaajan seuraavan palkankorotuksen, jonka perusteella on hänellä on munaa vaatia työstään lisää hiluja. Joten jääkiekon kaltaisessa pelissä huipputasolla ei voi alkaa arastelemaan välttyäkseen loukkaantumilta. Silloin pelaamisesta ei tule yhtään mikään ja valmentajan kokenut silmä näkee heti falskiuden otteissa ja niinpä löydät itsesi äkkiä katsomossa istumassa tukkapöllyä saaneena ensimmäisenä herätyksenä pliisuilulle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.