Yksi kuoli henkilöauton törmättyä kuorma-auton keulaan Liperissä

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavasti:

Saimme tänään tiedon klo 11:36, että Liperissä valtatiellä 23 lähellä valtatie 9:n risteystä on tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton välinen yhteentörmäys.

Tapahtumapaikkatutkinnan perusteella henkilöauto oli ollut matkalla Varkauden suuntaan ja törmännyt hieman kulkusuunnassaan oikealle kaartuvassa mutkassa vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Kummassakin autossa oli sisällä vain kuljettajat.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa välittömästi. Ambulanssin henkilökunta tarkasti kuorma-auton kuljettajan vammat tapahtumapaikalla. Hänen vammansa eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Emme ole vielä saaneet varmuutta henkilöauton kuljettajan henkilöllisyydestä ja emme ole voineet tämän vuoksi toimittaa kuolinviestiä. Tämän vuoksi emme voi vielä kertoa julkisuuteen menehtyneen sukupuolta tai ikää.

Tapahtumapaikkatutkinta on saatu päätökseen ja tie onnettomuuspaikalla on avattu liikenteelle.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Yksi kuoli henkilöauton törmättyä kuorma-auton keulaan Liperissä

  • 21.3.2018 at 18:05
    Permalink

    Hienoa! Liikenne- ja alasrakennus -ministeri Anne Bernerin (talmud) talviliikenne hoito-ohjelman alasajo etenee sillä sillä kuolemalla, joka ylittää rohkeimmatkin arviot. Kohta saamme lukea Pipilän ”filtteristä”, että;
    ”Ensi vuonna kuolee vielä enemmän!”

    Reply
  • 21.3.2018 at 23:20
    Permalink

    Joku lähti autoillen pidemmälle lomalle, kauas kauas sinne missä äbäläwäbälä ei soi?

    Reply
  • 22.3.2018 at 06:10
    Permalink

    Jos tämä oli itsemurha, en ymmärrä miksi sivulliset vaarannetaan. Näistä rekan nokkaan ajajista on tullut varsinainen ”muoti” ilmiö. Tunnen ainakin yhden rekkakuskin jonka nokkaan itsemurhaaja on ajanut, oli kuulemma vielä hymy naamalla kohdatessa. Karmea tunne kun ei voi mitään tehdä. Itse kävelisin järveen tai virittäisin lujan nailonköyden puun oksaan ja naps. Ja kauas omaisista.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.