Laura Huhtasaari: Terveisiä uusneukkulasta (video)

9
Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) kommentoi ”hankalien meppien” listaa, jolle on joutunut puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on sijalla seitsemän ”hankalien meppien” listalla. Halla-ahon synneiksi mainitaan perussuomalaisen puolueen hajoaminen ja yritys hajottaa Suomen hallitus.

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kommentoi asiaa Facebook-sivullaan julkaisemassaan videossa.

Lähde: Facebook

9 KOMMENTIT

  • Onko tuo Huhtasaari ihan pönttö, se väittää näyttävän jonkun jutun mutta ei kuitenkaan näytä sitä juttua.

   Se julkaisu johon Huhtasaari viittaa ei ole edes mikään EU:n julkaisu… Sen julkaisun totuus arvo on suunnilleen sama kuin MV-median julkaisujen eli melko olematon!

   Siis EU ei ole listannut mitään tuollaista… vaan joku yksittäinen henkilö tai ryhmä… Siis samaa tasoa kuin Marco de Wit, Li Andersson, Juha Korhonen & Paavo Arhimäki listaisivat hankalia tyyppejä…

   • Sana sanaa vastaan. Enemmänkin kysymyksessä oli tarkoituksellinen lyhyt vlogi todennäköisesti Eduskunnan kansanedustajan työhuoneessa pikaisesti tehty. Joten kameran käyttö oli hataraa ja hätäistä edm. syistä johtuen. Laura Huhtasaarta voi alkaa leimaamaan valehtelijaksi valtamediamaiseen tyyliin etsien vikoja ja jumalallista rikkumattomuutta sekä puhtautta etsien pienintäkin hiekanjyvää, josta tehdään maailmankaikkeuden kokoinen asia suurella riemulla aina kirjoittaen se lentokoneella taivaalle Rion Sambakarnevaalien tasoisella tykityksellä sekä ilakoinnilla. Valtamedia ja Suomen maanpetturi hallitus mukaanlukien kummi-setä jopo-sauli eivät näe malkaa omassa silmässään, mutta näkevät rikan persujen ja EU:hun kriittisesti suhtautuvien silmissä. EU:sta on muotoumassa ja jo kukkaansa kehittynyt Neuvostoliitto vieläpä sillä erotuksella, että EU on vielä pahempi ja pimeydessään sekä epädemokraattisuudessaan vielä pidemmälle mennyt kuin konsanaan Neuvostoliitto olikaan. Neuvostoliiton perustuslaissa oli lukuisia kuolleita kirjaimia, joista eräs surkuhupaisimmista Suomen ja viimeisen tosi-presidentti Urho Kekkosen turvallisen selän takaa katsottuna oli toteamus, että mikä tahansa Neuvostotasavalta oli milloin vain ja täysin vapaasti oikeutettuna eroamaan Neuvostoliiton valtiorakennelmasta läpihuutojuttuna. Kun katsoo Brexit:iä ja Ison-Britannian kansan kansanäänestystä ja sen tulosta puhumattakaan ”vaalikampanjan” aikuista EU:n ja Yhdysvaltain silloisen kommunistisen presidentti Barak Obaman ”valtiovierailua” Isossa-Britanniasssa, jolloin hän kävi suoraan uhkailemassa kuten EU:kin teki ”Ilmestyskirjan” vaivalla ja hammasten kiristelyllä siitä mitä seuraa, jos brittiläiset lähtevät tuosta järjestöstä, josta on tullut byrokraattinen ja epädemokraattinen hirviö, joka ajaa valtaklikkien etuja ja hyötynäkökohtia yksisilmäisesti välittämättä jäsenvaltioidensa kansalaisten oikeusturvasta ja alkeellisimmistakaan länsimaiseen demokratiaan kuuluvista pelisäännöistä ja perustuslaeilla turvatuista valkoisen Euroopan kansalaisten perusturvaan luettavien lattiatason oikeuksista omissa syntymämaissaan, jotka ovat joutuneet Saksan käkikello -liittokansleri Angela Merkelin mieltä vailla olevan nk. ”pakolaispolitiikan” uhriksi.
    Neuvostoliitto oli ”listojen” tekemisen alalla omaa luokkaansa ja EU on vähintäinkin samaa tasoa, joka kuten NL pelkäsi paranoidisti kaikkea ”hajottavaa toimintaa” suhteessa valtaeliitin oma hyötyiseen sekä kärjellään seisovan valta -kolmion pystyssä pitämiseksi, koska jos kaikki päästettäisiin irti kuten tapahtui v. 1991 elokuussa Neuvostoliitossa, johtaa se auttamattomasti koko impeurmin hajoamiseen aivan kuten mädästä rakennuksesta potkaistaan ovi sisään.
    EU on herroja ja rouvia varten oleva runsaudensarvi, joka Eldoradon tapaan on heidän kultamaansa ja Kroisoksen rikkauksien aarreholvi, joka epäpyhä liitokunta liittokunta ei tarvitse olemassaoloonsa ja valtansa säilyttämiseksi demokraattisesti vaaleilla äänestettyä ajallisesti rajattua valtaa, vaan he ovat despootteja ja diktaattoreita, joille me EU-kansalaiset olemme vain kiusankappeleita ja kiviä kengissä, jotka esittävät vain hankalia kysymyksiä sekä vänkäävät vastaan oman henkensä kaupalla säilyttääkseen edes alimman oikeuden. Oikeuden olla edes olemassa sekä elää turvallista ihmisarvoista elämää omassa syntymämaassaan joutumatta kokemaan siellä olevansa toisen luokan kansalainen ja jopa kokemaan selvää apartheit -politiikkaa eli rotusortoa kuten Buurit Etelä-Afrikassa ovat julistetut oikeudettomiksi omiin maihinsa sekä henkipatoiksi kommunistisen ANC:n mustien taholta, jotka kuvittelevat viljan kasvavan ja teollisuuden pyörät pyörivät pelkällä mielivaltaisella valkoisten tappamisella, johon afrikkalaiseen tapaan sisältyy oleellisena osana primitiivinen kidutus ja häpäisy uhrin sukupuolesta ja iästä riippumatta. Tottakai Jussi Halla-aho lasketaan ”hankaliin”, koska hänet on Suomen hallituksen ja valtamedian taholta sellaiseksi ”havaittu” pitkällisen ja pahansuopaisen propakandan perusteella, jossa ei ole ainuttakaan totuutta vaan pelkkää vääristelyä sekä selvää valhetta aivan kuin heidän muslimi ”lemmikkiensä” taqiyya, jota he niin kerkeästi ja taidolla haastavat niin paljon ja aina, etteivät he enää totuutta enää osaakaan puhua, eivätkä sitä tunne, vaikka se yli ajaisi.

    • Siitäkin huolimatta, että EU on monessa asiassa täysin perseestä, ei tee Laura Huhtasaaren ääliömäisestä valehtelu ja asioiden vääristely vlogista yhtään todenmukaisempaa!

   • Emppu Vuorelle taitavat ylimmät ”totuuden” lähteet olla Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja rikollisten vallanpitäjiemme propagandakone Yle. Neuvostoliitossa oli Moskovan Pravda ja Suomeen muuttaneet virolaiset ihmettelivät, kuinka suomalaiset ovat niin tyhmiä, että uskovat käytännössä kaiken mitä sanomalehdissä – eli kuten varsinkin EU-diktatuurin Suomi-provinssin BRYSSELIN Pravdassa – sanotaan.
    Brysselin Pravda ajaa EU-diktatuurin ja Uuden Maailmanjärjestyksen tyrannian agendaa ja hyvänä avustajan sillä on Yle; seuraava kuvaa Ylen KIRJOITTAMATTA jätettyä toiminta-ajatusta (samoin kuin Pravdan): http://tapnewswire.com/2018/03/welcome-to-the-bbc/

    Kumpikin noista propagandatorvista sensuroi/salaa, vääristelee ja valehtelee taukoamatta.
    Ne suoltavat mm. kommunistisen Frankfurt-koulukunnan kehittämiin moraalinmädätys-periaatteisiin perustuvaa kulttuurimarxistista ja femikommunistista saastaa, kuten homotusta, lesbotusta, trannsukupuoli-/sukupuolettomuus- – ja ennen kaikkea kantasuomalaisten kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuri-propagandaa.

    Koska MV-media (MV-lehti) kertoo totuuden sellaisistakin asioista, joista Brysselin Pravda suomentuho-agendaa ajaessaan haluaisi vaiettavan, niin Pravda (ja sen aivopesemät hyödylliset idiootit) on monikertaisesti lytännyt, kironnut ja pannaanjulistanut MV-lehden – samoin kuin meillä vallankahvassa olevat suomentuho-agendaa ajavat maanpetturit ja muut rikolliset.

    • Joka ei tiedä mitä Bilderberg tarkoittaa, voi lukea siitä seuraavasta löytyvästä suomenkielisestä kirjaesittelystä koskien Daniel Estulinin kirjaa ”The True Story of the Bilderberg Group”: https://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.msg1783220#msg1783220

     Bilderberg-kokouksissa on käynyt joukko suomalaisiakin maanpetturi-poliitikkoja kuulemassa ohjeistusta EU-diktatuurin/Uuden Maailmanjärjestyksen, so. mm. suomentuho-agendan toteuttamiseen.
     Siellä kävi myös jo mananmajoille mennyt Aatos Erkko ja hänen jälkeensä myös Pravdan päätoimittajia on samoin käynyt saamassa ohjeistusta Uuden Maailmanjärjestyksen, so. suomentuho-propagandan suoltamiseen; myös ylen aikaisempi päätoimittaja Atte jääskeläinen ja toimitusjohtaja Lauri Kivinen kävivät siellä kuulemassa ohjeistusta tuhopropandansa suoltamiseen.

 1. Kyĺlä Rysselin politiikkoja varmaan sattuu ikeniin ja tukanjuuriin asti kun paskavasemissto rupeaa putoilemaan haihattelujensa vuoksi.

 2. Juha: erinomainen kirjoitus! Vois sanoa, että EU:n ja islamin kritisointi on sellainen TABU tässä maailmassa, että tulee mieleen koraanin tekstit, jossa islamin kritisoiminen rangaistaan kuolemalla (kts. Hege Storhaugin kirja julkistaminen Itäkeskuksessa ja Virolaisen edustajan suomennos). Olikohan edes sota-aikoina sensuuri samanlaista kuin nyt islamin ja maahantunkeutujien suojelussa.

  • Laura Huhtasaaren vlogi perustui pelkästään asioiden vääristelyyn ja lisäksi oli äärimmäisen huonosti toteutettu. Onko se Laura todella noin tyhmä nainen?

   Pysyisi edes tosiasioissa niin ei pilaisi PS:n kannatusta!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.