Poliisi varoittaa heikosta ajokelistä Itä-Suomessa

1

Tienpinta on paikoitellen jäinen ja lumisade heikentää näkyvyyttä. Ajonopeuteen ja turvaväleihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Itä-Suomessa on aamun aikana tapahtunut muutamia liikenneonnettomuuksia, mutta vakavilta henkilövahingoilta on vältytty.

Poliisista toivotaan myös, että nopeutta lasketaan onnettomuuspaikkojen kohdalla ja huomioidaan sillä tavalla liikennettä ohjaamassa olevat poliisit ja palomiehet.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Varoitetaan normaalista talvikelistä, jo on naurettavaksi mennyt koko touhu. Vai varoitetaanko siksi, että tielaitos ei ole vielä ehtinyt vaarantamaan liikennettä sillä suola litkullaan, mitä se pelkästään on. Varttiin ei mitään näe, kun ohi menevä rekka heittää sen suola paskan tuulilasiin, eikä sellaista pesuria saati pyyhintä olekkaan, joka sen sotkun vie pois. Niiitä lumia ei kyllä saada auratuksi, kun kuvitellaan että kyllä se suola sen sitten sulattaa, kunnes se paska jäätyy uudelleen, ja jäljelle jää entistä liukkaampi peilijää. Itse ajan mieluummin umpi peilijäällä kuin metriäkään suolatulla tiellä. Suola tuoaa myös ihmisten omaisuutta, kuten autoja, että myös alustaan jäädessään syövyttää autotallin lattiatkin vituiksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.