Erilainen lukiokurssi: Ystävätoimintaa maahanmuuttajanuorten kanssa – Mukana SPR

8
SPR on mukana toteuttamassa lukiokurssia, jossa suomalaiset nuoret tutustutetaan maahanmuuttajanuoriin. Ohjelmassa on mm. ruuanlaittohetkiä.

Nykysuomi sai haltuunsa alla olevan kuvakaappauksen erään lukion opon oppilailleen lähettämästä Wilma-viestistä.

Tekstistä selviää, että tänä päivänä Suomen lukioissa on mahdollista saada hyväksytty lukion kurssi tutustumalla maahanmuuttajanuoriin. SPR on mukana toteuttamassa kurssin sisältöön kuuluvia ystäväkoulutusta ja ensiapukurssia.

Kysymyksiä tosin herättää se, että miksi maahanmuuttajanuoriin tutustumisen kurssiin on sisällytetty ensiapukoulutusta.

Lisäksi kurssilla on kivoja yhteisiä ruuanlaittohetkiä afgaaninuorten kanssa. Katso loput kurssin sisällöstä kuvasta.

Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

8 KOMMENTIT

 1. spr matutaa euroopaa
  koska vastaanotto bisnes
  on äärimäisen tuotavaa
  siksi he tätä toimintaa tekevät

  Punaisen Ristin pohjaton lipas: käsikirjoitus

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/30/punaisen-ristin-pohjaton-lipas-kasikirjoitus

  joku päivä koitaa että SPR Joutuu tilille tästä verovarojen kuppauksesta

  maahanmuuton puolesta toimimisesta vain rahasta

  jopa ihmiskaupaan verratavasta toiminasta
  ja niistä asioista myös
  mitä ongelmia he edes auttavat

  esim terrorismin uhkan kasvu euroopassa

  euroopan heikompiosaisten
  kantaväestön auttamisen laiminlyönti

  esim asunnotomuus leipäjonot

  koko autamisen prioriteetit ovat suunattu näille lähi idän elintaso surfareille

  esim vantaan sossu

 2. Mitäpä siitä perhetytölle seuraa. Niukin naukin valkoinen lakki ja mulatti vauva. JI-PIII!!!
  Lakkiaiset ja ristiäiset samana päivänä, eikä isää ollenkaan. SPR:nkin perui kummiksi tulo lupauksen, kuultuaan, ettei siitä makseta mitään.

 3. Suomalaisen monikulttuurisuuskoulutuksen yksi guruista on sosiologian professori Vesa Puuronen Oulun yliopistosta. Puuronen on ladannut kotisivuilleen valokuvia itsestään marssimassa kommunistikulkueissa. Plakaatissa lukee: ”Eläköön marxismi-leninismi.” Kun suomalainen mielii siis päästä esimerkiksi luokanopettajaksi, joutuu hän nielemään ”marxisti-leninistin” teesejä maahanmuutosta ja ”suvaitsevaisuudesta

  Paikalliskulttuuria on yritetty ”opettaa” siirtolaisille joissain länsimaissa jo viimeiset 50 vuotta. Ei ole toiminut (1, 2, 3). Raiskausten määrä on pysynyt vakiona, joka kasvaa Lähi-idästä ja Afrikasta tulevien siirtolaisten lukumäärän kanssa.

  Jo aiemmassa Kempeleen raiskausta käsittelevässä artikkelissa totesimme, että sensuuria ja kantaväestön syrjintää vaativa opetushallitus viittasi teksteissään ainoastaan yhteen auktoriteettiin, psykologian professori Karmela Liebkindiin. Liebkind on yksi Suomen tunnetuimmista juutalaisista sekä ”rasisminvastustajista”. Liebkind alkoi tehdä rotusuhteista ”tutkimuksia” jo kauan ennen kuin ensimmäiset somalit saapuivat maahan.

  Liebkind pitää itseään erittäin juutalaisena; tuoreimmassa HaKehila-lehdessä hän esimerkiksi ilmoittaa osallistuvansa Helsingin juutalaisiin seurakuntavaaleihin, vaikka hän ei edes ole uskonnollinen. Liebkind herätti syksyllä 2014 kummastusta esiinnyttyään Yleisradion ”uusantisemitismiä” käsitelleessä keskusteluohjelmassa. Liebkind vertasi radiossa ”antisemitistejä” ahdistuneisuushäiriötä sairastaviin ihmisiin ja totesi, että eurooppalaiset saavat ”antisemitismin” äidinmaidossa. Toisin sanoen eurooppalaiset ovat perinnöllisesti ”sairaita” Liebkindin määritelmän mukaan.

  Suomalainen koulutoimi on seurannut tunnollisesti Roperin, Cohenin ja Liebkindin määräyksiä, sillä yhä nuoremmat lapset pakotetaan tutustumaan ”monikulttuuriseen” materiaaliin sellaisissakin päiväkodeissa ja kouluissa, joissa maahanmuuttajia ei vielä edes ole. Näin suomalaislapsista valmennetaan etukäteen kunnon maailmankansalaisia.

  Israel paljastaa kaksinaismoralismin
  Liebkind on valitellut 1990-luvulta lähtien, että ”rasismi” nostaa Suomessa päätään. Jostain syystä hän ei kuitenkaan koskaan kritisoi äärimmäisen rasistista juutalaisvaltio Israelia.

  Yad Vashem –”holokaustimuseon” julkaiseman raportin mukaan Israel on juutalaisen Liebkindin sydäntä lähellä. Raportissa Liebkind väittää, että Israel-vastaisuus on eurooppalaisten pikimustasta alitajunnasta kumpuavan juutalaisvihan tuorein muoto. Israel-vastaisuudelle ei siis ole mitään rationaalista tai poliittisesti perusteltua syytä! Tämä on psykologiaksi naamioitua sionistista propagandaa.

  Heinäkuussa 1950 nuori juutalaisvaltio Israel sääti rasistisen paluulakinsa, joka asettaa maahanmuuttajat arvojärjestykseen näiden rodullisen taustan perusteella. Hierarkian huipulla ovat tietysti juutalaiset. Tästä huolimatta ”rasisminvastustaja” Liebkind on jo useiden vuosikymmenten ajan kirjoittanut artikkeleita voimakkaan sionistiseen HaKehila-lehteen, jossa suomenjuutalaisia kehotetaan lähettämään lapsensa sotilaallisille leireille miehitettyyn Palestiinaan.

  T: uuskommunisti vihervasemmisti talmudia lukeva gojimi½½

 4. Opintopisteitä luvassa kurssista pahaPasi-afgaanien kanssa, kyseessä vähintään kuffarilasten heitteillejättö mutta todenäköisesti myös groomausta ja paritusrinki…

 5. Jälleen joutavaa mussutusta juutalaisista ja Israelista. Kyllä tämä mamutus lähtee aivan tasan ja tarkkaan Berliini Pariisi akselilta, jolta juuri irtosi yksi vetopyörä, Englanti. Britit kun huomasivat EUn valkoiseen väestöön kohdistuvan rasismin jota johdetaan.. Bryssel komissiossa käsin.,ja reagoivat siihen oikein.
  Helsingissä on rakennettu kokonaisia lähiöitä,ja lisää rakennetaan koko maahan.. näille elintaso surffareille,jotka ovat hallituksen suojeluksessa,ja he ohittavat suomalaiset, jotka tämän maksavat,kaikissa tilanteissa…ja tottakai ilmaiseksi. ,
  Nii että kiitoksia vaan perkeleesti SipiläOrpoSoinin hallitus ja oppositiosuvakit!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.