Laura Huhtasaari: Ruotsista on tulossa islamilainen kansankoti

5

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kummasteli Facebook-videollaan maahanmuuttajanaisen haastattelua, jossa nainen piti huonona asiana sitä, että Suomessa on paljon suomalaisia. Haastattelun nainen kuitenkin totesi tilanteen paranevan maahanmuuton ansiosta.

Sarkastisena piikkinä tähän Huhtasaari letkautti, että Japani pitää kolonisoida. Sinne pitää ottaa massamaahanmuuttoa muista kulttuureista, ja japanilaisten tulee pikkuhiljaa luopua omista perinteistään, jotteivat tulivat koe niitä loukkaavina.

Videon lopuksi Huhtasaari muistutti, että ”Ilman huumoria ei tätä jaksais”. Katso video kokonaisuudessaan alta.

Lähde: Facebook

 

5 KOMMENTIT

 1. Ruotsista ei ole tulossa kenenkään kansankotia!

  Ruotsista on tulossa paikka jossa juuri kenenkään ei ole hyvä olla!

  Suomessa ei saa seurata Ruotsin maahanmuuttomallia!

 2. Tåysin totta. Vaikka suvakki media (hs,il,is,us, jne) ja suvakit yrittävät totuuksia kovin peitellä jopa Ruotsin tilanteesta saan jatkuvasti autentista tietoa sieltä ihan Ruotsissa asuvan siskoni toimesta. Meno on juurikin sitä, mistä mm. mv-lehti on kirjoitellut toistuvasti. Tukholman lähistöllä palaa jatkuvasti mm. autoja matujen sytytellssä niitä, myös ryöstöt ja raiskaukset ovat arkipäivää, ja poliisi on voimaton. Ruotsissa edes poliisit yrittävät jotain, kun taas täällä polpo pyrkii estämään sananvapauden, ja noin lapselliseen toimintaan Ruotsissa ei ole poliisin toimesta lähdetty, kun kaikki tilanteen näkevät, mitä sitä siis salaamaan. Suomen polpo haluaa tätä ihauutta tännekkin yhdessä suvakki medioiden ja spr:än kanssa.

 3. Mutta onko se edes monikulttuuria jos on vain se yksi kultti… eikun siis kulttuuri, se josta ei saa kriittistä sanaa sanoa. Nythän on vielä monia kulttuureja ja erilaisuutta mutta tämä yksi kultti… no höh, kun taas tuli näppivirhe, siis kulttuuri valtaa väkisin alaa halveksuen muita elämän eri vivahteita ja pyrkien hävittämään muut tieltänsä.

  • Juuri näin. Se mitä he valheellisesti kutsuvat monikulttuurisuudeksi on käytännössä vain ja ainoastaan keskiaikaisen fasistisen monokulttuurin tukemista.

 4. Totta se on,eikä aikomustakaan sopeutua,
  ovat elinikäisiä tuen saajia ja nauravat meidän
  tyhmyydelle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.