Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja Oulun epäilyttävään mieheen liittyen

4

Oulun poliisi sai perjantaina 23.3. noin klo 12 aikaan ilmoituksen miehestä, joka oli tavattu Teuvo Pakkalan koulun läheisyydessä. Mies oli väittänyt pitävänsä hallussaan ampuma-asetta. Mies ei ole tiettävästi uhannut aseella ketään.

Medioissa on esiintynyt sellaista tietoa, että mies olisi uhannut aseella. Poliisin tietoon ei ole missään vaiheessa tullut, että uhkausta olisi esitetty.

Tuntomerkit etsittävästä miehestä:
Nuorehko noin 175 pitkä mies. Hiukset tummat ja pitkähköt. Miehen selässä on reppu.

Akuutit silmännäkijähavainnot pyydetään ilmoittaman numeroon 112. Vihjetiedot poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194.

Puolen päivän jälkeen poliisin yksiköt eristivät alueen koulut ja tarkistivat tiloja mahdollisen aseistetun miehen varalta. Poliisi teki yhteistyötä koulujen henkilökunnan kanssa, eikä oppilaisiin kohdistunut vaaraa. Tilojen tarkistamisen jälkeen eristyksissä olleista koulurakennuksista osa on nyt tyhjennetty ja oppilaat päästetty turvallisesti pois.

Poliisi laajensi etsintöjä myös muihin Raksilassa sijaitseviin rakennuksiin muun muassa jäähalliin. Poliisi on purkanut eristykset Raksilassa tarkastettuaan rakennuksia. Alueella voi jälleen liikkua normaalisti. Epäilyttävästi käyttäytynyttä miestä ei tavoitettu. Miehen etsintää jatketaan normaalin poliisipartioinnin yhteydessä.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. En tiedä Oulun epäilyttävästä miehestä, mutta Kempeleen epäilyttävä mies hiippailee eduskuntatalossa.

  2. Älkää nyt turhaan pultteja vetäkö. Mies kerrankin lähtee kotoaan ja käy kauempana kuin hyysin takana, niin jo poliisit käyttäneet koko kuukauden tenat yhdessä päivässä. Sen verran voin paljastaa, että kävin muodostamassa ”ihmisjonon” huonomaineisten naisten puolesta. Ja, ettei aivan maine menisi kerralla, kyse EI ollut SPR:n naisista.

  3. Mitä nyt yhdestä hiippailijasta. Suomesa on hiippaillut 2015 jälkeen vaikka kuinka outoja kulkijoita aina afrikasta ja lähi-idästä asti. Miksi poliisi ei ole ollut näistä kiinnostunut.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.