Mauri Peltokankaan uusi video: Suomi ei noudata omia lakejaan – Katso!

8
Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas on pitkästä aikaa julkaissut videon, jossa puhuu asiat halki.

Videollaan Peltokangas ottaa kantaa muun muassa maahanmuuttoon ja sote-uudistukseen omalla suorasukaisella tavallaan.

Katso video alta.

Lähde: Facebook

8 KOMMENTIT

 1. Mauri Peltokangas puhuu asiaa. Samoin ajatteee valtaosa kantasuomalaisista.
  Ainoastaan pieni, mutta äänekäs perversseihin marginaali ryhmiin kuuluva porukka komppaa monikulttuurisuus utopiaa yhdessä Sipilän marionetti-hallituksen kanssa.

 2. Tämä, että valtio ei noudata lakeja, on melko uusi ilmiö. Hämmästyttävällä nopeudella meillä on otettu käyttöön uudenlainen demokratia: totalitaarinen demokratia.

  Totalitaarisessa demokratiassa
  — Lainsäädännön on korvannut poliittinen tahto.
  — — Onhan tuo tahto äänestäjien valitsema.
  — Lahjusten ottaminen on normaalia politiikkaa.
  — — Eiväthän äänestäjät olisi valinneet juuri tuota lahjottavissa olevaa ehdokasta, ellei lahjusten ottaminen olisi heidän nimenomainen tahtonsa.
  — — Poliitikot sikailevat miten huvittaa, koska se on äänestäjien tahto. Heillä on vahva usko totaaliseen demokratiaan.

  Lakien säätäminen on vanhan aikaista ja aikaa vievää ja tulostavoitteiden kannalta kallista touhua. Lopputuloshan on kuitenkin poliittinen tahto.

  Onhan myös niin, että jos valtio todella on suvereeni, se saa kohdella kansalaisiaan aivan miten haluaa. — Ja se pitää myös näyttää. Lopulta kansa kuitenkin uskoo vain voimaan ja väkivaltaan.

 3. Niinpä. Peltokangas vetoaa ihmisiin, joilla asiat hyvin ja vielä toistaiseksi työpaikkakin jäljellä, että kiinnostuisivat politiikasta. Se on ainoa rauhanomainen tie korjata asiat.
  Valitettavasti suurin osa työssä käyvistä ihmisistä elää oman navan ympärillä niin intensiivisesti että omat vaikutusmahdollisuudet äänestyskopissa jäävät käyttämättä. Tai sitten he äänestävät valtamedian harhauttamina ääriliberaaleja kokoomusta, keskustaa, vihreitä, vasemmistoa, rkp:tä ja demareita.
  Ainoastaan perussuomalaiset pyrkivät ajamaan Suomen kansan etua. Edes kristilliset eivät kykene koska luulevat että oman kansansa etujen ajaminen on vastoin Raamatun opetuksia, vaikka Jumala loi kansat, kielet ja kansakunnat valtioineen ja valtakuntien rajoineen, joita on syytä vaalia.

  • Kaunis ajatus – vetoaminen ihmisiin. Ei vaan riitä, auta enää. Annettu liikaa ”löysää”…

 4. Suomen kansallisomaisuuden ryöstö on pysäytettävä ja saatava rajavalvonta KAIKILLE rajoille -ilman näitä toimenpiteitä kantaväestön tulevaisuus näyttää todella synkältä…

 5. Mä en ole koskaan ymmärtänyt tuota ulinaa että ”viedään pakolaiset takaisin rajalle”. Minne, itärajalleko? Mites sitten kun Venäjä, Ruotsi tai joku muu naapurimaa toimii samalla tavalla ja heidän hylkäämät maahanpyrkivät ohjataan Suomeen?

 6. Niin sinne maan rajalle josta ovat vilpillisesti tulleet tai kyseinen maa ohjannut ja hoitakoot joka maa omat ongelmansa sopimusten sekä lakiensa mukaan…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.