Vihreiden nuorten pj. vaatii sukupuolenkorjauksia lapsille

21
Vihreiden nuorten puheenjohtajan Sameli Sivosen twiittaus on herättänyt ihmetystä.

Twiitti on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monen muun ohella muun muassa perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä kommentoi asiaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

Ovatko 6-15-vuotiaat lapset mielestäsi riittävän kypsiä päättämään tällaisista asioista, ja tarpeeksi vanhoja aloittamaan sukupuolenkorjausprosessin? Kommentoi alle.

Lähteet: Facebook, Twitter

21 KOMMENTIT

 1. Sairaaksi menee tämä maailma.
  Jos lapsen annetaan ymmärtää että hän voi päättää onko tyttö, poika tai joku muu, siinä sekoitetaan lapsen pää. Kas kun ei saa päättää olevansa vaikka jokin eläin!
  Sukupuoli on meillä olemassa, sen näkee sukupuolielimistä.
  Jos joku kokee olevansa muuta kuin on, kyseessä on vika päässä.

 2. Mies EI MUUTU naiseksi eikä nainen mieheksi leikkaamalla.
  Hormonihoito tuo muutoksia suuntaan tai toiseen mutta SUKUELIMET puuttuvat!
  Leikattu ihmispolo ei ole oikeasti kumpaakaan ja siksi näistä monet päätyvät hullujen huoneelle tai itsemurhaan.
  Tunne väärästä sukupuolesta vaatii terapiaa, kyllä se siitä…..

 3. Kannatan. Esim. ruokakauppoihin, odotusauloihin, yleisiin käymälöihin jne. voisi sijoittaa sukupuolenkorjauspisteitä. Aina kun käyt vaikka steissillä kusella, niin voit vaihtaa hepistä bimbiin ja päin vastoin, millä fiiliksellä nyt satut olemaan. Tänään mies, huomenna nainen. Tai päinvastoin.

 4. Amerikassa noin 40% sukupuolenkorjausleikkauksen tehneistä henkilöistä katuvat kyseistä korjausta ja amerikassa on useita tapauksia, joissa siis nuoren sukupuolenleikkauksen tehnyt henkilö haluaa vanhemmalla iällä muuttaa sukupuolen takaisin sellaiseksi kuin se oli ennen leikkausta.

  Tämä itsessään kertoo sen, että alle 18-vuotiaat eivät ole kykeneviä päättämään itse. Muutenkin varsin hullua ajatella, että alle 18-vuotias voisi itse päättää sukupuolenvaihdoksesta, jos lainopillisesti hänen ei katsota omaavan tarpeeksi harkintakykyä ostaa alkoholia, ajaa autolla, äänestää tai hankkia aseenkantolupaa.

  • Edes 21v ikä ei nykyajan mokutetuille nuorille ole riittävä ikä ratonaaliseen päätökseen sukupuolenvaihtoleikkauksen tekemiseksi, leikkaus on peruuttamaton eikä tapahdu ilman haittavaikutuksia.

 5. Sukupuolta EI VOI VAIHTAA.
  Pitääkö vääntää rautalangasta,
  SUKUPUOLTA EI VOI VAIHTAA.

 6. Kovin monet libtardit aivopesevät lapsensa eri sukupuoliseksi, jos lapsi on vaikka vahingossa leikkinyt eri sukupuolen leluilla tai vaan itse haluaisivat että lapsi olisi tras.

  Useammasta kohtaa lukenut tuota katumusta, itsemurhia ja psykologilla käyntejä.
  Lapsi on tabula rasa, antaa hänen kasvaa oikein ja jos aikuisempana ei ole tyyttyväinen, niin vaihtakoon sitten. Omilla rahoillaan kustantaen!

 7. Vihreät ja vihreiden nuoret yrittävät tuhota kaiken hyvän maailmasta. On suorastaan saatanallisen sairasta että vihreiden nuorten pj yrittää tuhota perinteiset perheet ja lapset. Arvokkaimmat aarteet mitä tässä maailmassa on.
  Vielä 1970 luvulla tuollaisista puheista olisi seurannut sakin hivutusta. Nykyään Trilateraalisen komission komentelema Sipilän hallitus ja suurin osa eduskunnassa maleksivista kusipäistä ovat mukana tuollaisessa yhteiskunnan tuhoamis kampanjassa.
  Olisi hyvä olla taho joka tutkisi kansanedustajien ja puoluiden rahaliikenteen. Kuinka paljon Soros ja Rothschild, Goldman Sachs, J.P. Morgan ja muut murhaajat maksavat heille yhteiskuntakokeilun toteuttamisesta.

 8. Eipä se sukupuoli millään leikkauksilla ja hormonihoidoilla muutu. Nää transsukupuoliset on vaan sairaita ihmisiä jotka tuhoavat lisääntymiselimensä jotta saavat näytellä ja leikkiä olevansa jotain muuta kuin oikeasti ovat.

 9. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ja presidenttiehdokas Pekka Haavisto kannattavat tätä ihmissilpomista koska eivät irtisanoudu kyseisestä kannanotosta. Onko vihreät idiootit jo järjestämässä marssia ihmissilpomis ”oikeuden” puolesta? Kuinka monta julkista suojatyöpaikkaa irtoaa tällä kannanotolla?

 10. Tuo lähentelee jo sitä että passitus niuvaan on tosiasia.Tämä sosiaalinen media on siitä jännä että siellä pääsee ääneen myös mielenterveydeltään epävakaat. Ja kopin ottaa moni muu hullu ja sitten se lähtee vyörymään. Hullujen ajatuksista tulee suvakkimedioissa mediakelpoista koska esim. YLE:llä osa ”toimittajista” posii mielialalääkkeitä ja silloin ajatukset eivät voi olla tästä maailmasta. Kyllä mm.Pressikulbi edustaa tätä, mieletään epävakaan tilalle valittiin juontamaan vielä epävakaampi. Ja vielä äärifeministi niin puoluettomuudesta ei kyllä voida puhua.

 11. Johan on jutut ja eikös tuosta oikein mielenosoituskin pidetty.
  Vihreissä ja vassureissa olisi todella paljon korjaamista..lähinnä psykiatrisen hoidon piirissä..

 12. Ei mene kovin pitkään kun tämä sairas aatos toteutetaan Suomessa. Nyt kouluissa opetetaan jo pienille, kypsymättömille lapsille propagandaa erisukupuolisuudesta, siitä yritetään leipoa normaalia, aivan samaa aivopesua kuin Pohjois-Koreassa, vain aihepiiri on eri.
  Tämä on kertakaikkiaan sairasta, sen siunaa Tarja Halonen ym. feministi-idiootit julkisuudessa, välittämättä vähääkään kohteena olevien lasten tulevaisuudesta, vaikka ovat olevinaan juuri siitä huolissaan. Jotain ratkaisevaa täytyy tapahtua ja pian.

 13. Shalom! Samat tahot, jotka vaativat juutalaispoikien ympärileikkauksen kieltämistä, vaativat kuitenkin myös sitä, että pojilta voitaisiin leikata kokonaan munat pois.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.