Punainen iso klapikone anastettu Iissä – Poliisi pyytää havaintoja

4
Palmusunnuntain 25.3. ja maanantain 26.3.2018 välisenä yönä varastettiin Iissä liikkeen pihasta Leipojantieltä iso punainen klapikone.

Kyseessä on huomattavan kookas ja melko arvokas Pilkemaster EVO36 -merkkinen pilkekone, joka on varustettu mobiilialustalla eli sitä voi vetää ajoneuvon perässä. Koneen rekisterinumero on WWG-572. Koneessa on Subaru-merkkinen bensiinimoottori.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeistä ja mahdollisista havainnoista poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.
Akuutit näköhavainnot 112 numeroon.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Voin antaa tuhannen taalan vihjeen. Asialla ovat romanit, siis nämä ”tummat”, joilla peräti 75% on rikosrekisteri. Siis aivan yhtä paljon kuin ihmisessä on vettä. Ja kun näitä kahta lukua vertaa on samanlainen absoluuttinen lainalaisuus, johon voi asennoitua samanlaisella tieteellisellä asenteella. Ilman intohimoja kuten aviovuoteessakin.

  2. Hmm, kädelliset ovat tähän mennessä dumpanneet monet uhrinsa vesistöön, tuo lienee tapeellinen kun ranta tai joki on liian etäällä.

  3. Itä-rosvot asialla melko varmaan. Tai voihan olla että joku sipilä suomen köyhä aktiivimallilainen lainannut kun on näin kovat pakkaset vielä, pitää saada varastetut puut liiteriin. Itsekin olen haaveillut tuommosesta kun saattaa olla etten pysty enää kirveellä ja moottorisahalla enää pienimään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.