Henkilöauto ajautui vastaantulevan rekan keulaan Tyrnävällä – Kuljettaja kuoli

2
Tiistai-iltana kello 20.15 aikaan tapahtui Tyrnävän Temmekseltä hieman pohjoiseen Ouluntiellä (Nelostie) kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Osallisina oli pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut raskas yhdistelmäajoneuvo.

Henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle seurauksin, että törmäsi vastaan tulleen rekan keulaan. Törmäyksen seurauksena rekka suistui tien vasemmalle puolelle lumipenkkaan. Pahoin vaurioitunut henkilöauto jäi romuttuneena tielle ja syttyi palamaan. Paikalle osuneet tiellä liikkujat olivat saaneet tulen sammuttimella hetkeksi sammumaan, mutta se oli kohta syttynyt uudelleen palamaan.

Yksin autossa ollut henkilöauton kuljettaja sai välittömästi surmansa. Rekan kuljettaja sai myös sen verran vammoja, että hänet kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta lääkärin tarkastettavaksi.

Henkilöauto tuhoutui onnettomuudessa täysin, myös rekka kärsi tuntuvia vaurioita. Liikenne jouduttiin ajoittain katkaisemaan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi. Kaikkiaan raivaustyöt kestivät paikalla useita tunteja.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Olipa sitten vahinko tai tarkoituksellinen ajautuminen toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaan tulevien kaistalle ja rekan eteen, niin polpo syyttää rekkakuskia.
    Joka tapauksessa monen ihmisen elämä meni pilalle. Tuskaa, surua ja taloudellisia menetyksiä.

  2. Hallituksen aktiivimalli alkaa puremaan heti.Itse kyllä valitsisin hieman helpomman tavan ja sivulliset eivät kärsisi. Joskus vituunuksissani ajatellut kanssa asiaa ja järveen hukkuminen taitais olla vaivaton tapa. Mehukatti pönttö jalkaan merkisi että raato löytyisi ja akka saisi henkivakuutusrahat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.