Vuonna 1995 syntynyt opiskelija löytyi kuolleena ulkoa Porin Aittaluodosta

3
Porin Aittaluodon alueelta ulkoa löytyi torstaina illalla 22.3.2018 vuonna 1995 syntynyt maassa maannut mies, joka todettiin kuolleeksi.

Miehen henkilöllisyys on selvitetty ja hän on Porissa asuva opiskelija. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana eikä asiassa epäillä tähän mennessä suoritettujen selvittelyjen perusteella rikosta.

Kuolemansyyn selvittäminen on salassa pidettävää tietoa eikä asiasta tämän vuoksi tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Varmasti on salassa pidettävää loppuun saakka etenkin jos mahdollinen tapoksi tai murhaksi muuttuessa paljastuu tekijöiden olleen ”suomalaisia”. Niiihhhh!
    Suomessa poliisin toiminta on yhtä mielivaltaista kuin valtamedian pahimmillaan. Polpo vertautuu täysin Helsingin Sanomain umpityhmiin hihhuleihin, jotka YLE:n tavoin ovat kuvainnollisesti samaa mieltä kuin Titanicin kapteeni, että vauhtia on vain lisättävä ajelehtivista jäävuoren lohkareista huolimatta, sillä onhan laivassa ”suvakki” -kaksoislaipiot ja -pohjat ja lujasti uskottu teräksen laatu, paljastui yhtä ”likaiseksi” ja hauraaksi kuin väitteet siitä, että nk. ”pakolaisista” suuren enemmistön muodostavat naiset ja imeväisikäiset lapset, jotka ovat likimain yhtä kärsineen näköisiä kuin Suomen viimeisimpinä katovuosina yli 100-vuotta sitten, jolloin syötiin pettua ja epätoivoisimmat joivat tervaa maidon puutteessa kyytipojaksi, josta seurasi auttamattomasti se, ettei nälän riuduttaman ihmisen vatsa yksinkertaisesti kestänyt moista moskaa kun sitä ei ole luotu täysikuntoisenkaan syötäväksi. Tiettävästi epätoivoisimmat syyllistyivät kannibalismiin, sillä ”lähialueella tuotettua lihaa” oli irvokkaasti yllinkyllin tarjolla.
    Mutta mitäpä näitä ”onnenpäiviä” sen kummemmin muistelemaan ja ainakaan nyt kauhistelemaan, sillä kyseessä olivat vain etnisesti valkoiset suomalaiset, joita nyt on muutenkin liikaa ”privelitsissään” rypeneitä kuin Roope Ankka rahojensa seassa rahasäiliössään ja kun vielä se on kovin ”wanhakin” asia, niin eipä sillä ole mitään merkitystä, koska poliittiset intohimot ovat asian ympärillä enemmän kuin elttaantuneita ja ihmisten kärsimys yleensäkään ei ole minkään arvoista kun se tapahtuu lähellä omien rajojen sisäpuolella, joka tietenkin merkitsee sitä, että kärsimys ”-yksikkö” kasvaa sitä mukaa kuin välimatkat, mittasipa sitä sitten kilometreinä tai maileina. Jari Sillanpään näköisen ihmisen yli voi huoletta kävellä koti ovensa kynnyksellä, mutta kun tämä on esim. Haitissa, silloin on riivittävä kaikki vaatteet päältään kooten joukkion itkijänaisia höystettynä ”riskienhallinnalla” eli koottujen tuhtien tyttöjen tanssiesityksellä, jossa vuotaa kristuksellinen veri näin Pääsiäisen ajan lähetessä ja sanoisinko aivan turhaan itseään kiusaamassa käyneen Jumalan Pojan kärsimysnäytelmää, joka häviää mennen tullen jollekin alastoman saaren sinkku -vesakko iilimato – murjotus -ohjelmalle, jossa todellakin laitetaan immeiset näkemään hikeä, verta ja kyyneleitä ilman kaupan vesipulloa, älypuhelinta ja puolivalmisteita, joista ei tiedä ovatko ”raaka-aineet” kävelleet neljällä jalalla vaiko lentäneet orrelta toiselle. Juttu rönsyää kun tuli vaihdettua täysmaitoon.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.