Kahvila ryöstettiin teräaseella uhkaamalla Helsingin Malmilla – Tunnistatko tekijän?

5
Helsingin poliisi tutkii Malmilla tiistaina 20.2.2018 kahvilassa tapahtunutta ryöstöä.

Aamupäivällä klo 10.50 osoitteessa Örskinkuja 2 sijaitsevaan kahvilaan oli tullut 25 – 30-vuotias mies, joka uhkasi kahvilassa yksin tapahtuma-aikaan ollutta myyjää teräaseella ja sai anastettua kassasta pienen summan rahaa. Rahat anastettuaan mies oli poistunut kahvilasta ensin Kirkonkyläntien suuntaan ja sen ylitettyään jatkanut Malin raittia pohjoisen suuntaan.

Myyjä ei loukkaantunut teon yhteydessä. Koska omaisuuden anastamiseen on käytetty teräasetta, tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Myyjän mukaan tekijä on 25 – 30-vuotias suomea puhuva mies. Mies on pituudeltaan n. 180 – 185 cm ja vartaloltaan hoikka. Päässään miehellä oli tumma pipo ja aurinkolasit. Vaatetuksena miehellä oli väljä tummansininen nahkatakki, joka ulottui reiden yläosaan asti. Jalassa miehellä oli myös väljät tummat housut ja tummat talvikengät. Kädessä miehellä oli musta kankainen Alkon mainoskassi, joissa useiden olutmerkkien nimiä.

Poliisi on saanut käyttöönsä valvontakameran kuvaa tekijän pakoreitiltä. Koska poliisi ei ole toistaiseksi pystynyt selvittämään tekijän henkilöllisyyttä, poliisi julkaisee valvontakameran kuvia tekijästä ja pyytää yleisön apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Kaikki tapahtumaan liittyvät tiedot ja tekijän henkilöllisyyteen liittyvät vihjeet pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Helsingin poliisin numeroon 0295 471 295 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Ai nytkö Helsingin vihreiden puoluetoimiston alaisuudessa pörräävä poliittinenpoliisi on vaihteeksi kiinnostunut valvomaan lakia?
    Laittomasti maassa oleskelevat sensijaan saavat tehdä mitä huvittavat, mennä ja tulla, vaikka istuskelemaan penkille, mutta laitonta maassa oleskelua kritisoivat kantasuomalaiset viedään putkaan, eikä edes penkillä saa istuskella.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.