Savukoskella nuoren kuolemaan johtanut moottorikelkkaonnettomuus

1
Savukoskella tapahtui sunnuntaina 1.4.2018 illalla kello 18 jälkeen yhden ihmisen kuolemaan johtanut moottorikelkkaonnettomuus.

Onnettomuudessa moottorikelkka törmäsi puisen laavun rakenteisiin. Kelkalla oli tapahtumahetkellä liikkeellä kaksi henkilöä, jotka molemmat loukkaantuivat törmäyksessä. Matkustajana ollut henkilö menehtyi myöhemmin sairaalassa onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Kummallakaan henkilöllä ei ollut tapahtumahetkellä päässään kypärää. Alkoholilla epäillään olleen vaikutusta tapahtumien kulussa. Kummatkin henkilöt ovat alle 18-vuotiaita.

Savukoskella on onnettomuuden seurauksena järjestetty kriisiapua. Poliisi sekä onnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuuteen johtaneita syitä. Poliisi ei tiedota tapahtumasta enempää.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Yleensä moottorikelkalla ajetaan sulaan tai rantakivikkoon. Pimeällä juovuksissa totta kai. Nyt törmäillään laavuihin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.