Somevaikuttaja Anter Yaşa: Helsinki arabisoituu ja islamisoituu

22
Somevaikuttaja Anter Yaşa julkaisi Facebook-sivullaan kuvia Helsingin metrosta, jonne ilmeisesti Helsingin kaupungin toimesta on sijoitettu isoja plakaatteja, joissa on arabien kuvia sekä englannin- ja arabiankielisiä iskulauseita. Nämä plakaatit on helposti tulkittavissa monikulttuurisen yhteiskunnan ylistämiseksi.

Jotkut kommentoijat olivat laittaneet lisää kuvia vastaavista mainostauluista, ja joku kommentoi asiaa näin: ”Nuo kuvissa olevat mainokset ovat törkeää kiihottamista kantakansaa kohtaan ja niiden ainoa tarkoitus on muokata asenteita väärään suuntaan.”

Julkaisemansa kuvien oheen Anter Yaşa kirjoitti:

”Helsinki arabisoituu, sekä islamisoituu.

Turvapaikkajärjestelmämme on ylivoimaisesti eniten edesauttanut irakilaisia nuoria arabimiehiä Suomeen. Huolestuttavan suuri osa tulijoista eivät koe uhkaa kotimaissaan. Olemme unohtaneet lapset, naiset ja perheet.

Nyt on tärkeätä pitää huolta integraatiosta, eikä suvaita takapajuisuutta, uskonnollista fundamentalismia ja erioikeuksia, asiat jotka ovat ajaneet turvapaikkaa hakevien oman maan siihen tilanteeseen, ettei niissä voi enää asua, vaan mahdollisuuksia etsitään sieltä, missä niitä eniten on: Suomesta.

Suvaitsevaisuus ei ole vain leikkejä, kivaa ja omansa jakamista, vaan realistisesti avuntarpeen kartoittamista, sunnittelemista ja auttamista. Poliittisen korrekti ilmapirii ehkäisee realistisen keskustelun, koska tilastot ovat monille ”humanitaareille” ja ”suvaitsevaisille” tietämättömille loukkaava asia. Asenteiden, tilastojen ja tapahtumien esilletuominen nähdään tahallisena ”vihapuheena”. Tosin moni käyttääkin huolestuttavia tilastoja keppihevosena rasismiin. Se on silti pientä. Suurempi ongelma ovat tietämättömät, itseään ”suvaitsevaisina” pitävät ja hyvesignaloivat päättäjämme.

Kaikki haluavat olla ”hyviksiä”, riippumatta mihin teot ja asenteet tulevat ajamaan. Jopa Sipilä toivotteli arabimiehiä kotiinsa. Se on trendikästä ja kertoo, kuinka ”hyvä” olet. Eihän kukaan halua olla Halla-Ahon kaltainen natsi? Sen leiman saat heti, kun yrität puhua realistisesti. Kuinka kätevää.

Suomalaisten ei kuulu luopua kulttuuristaan, tavoistaan ja uskomuksistaan, kotouttaakseen nuoria arabimiehiä. Nuorten arabimiesten kuuluu oppia eurooppalaista suvaitsevaisuutta, demokratiaa ja sekularismia.

Arabimaissa (islamilaisissa) ikänsä asunut ei välttämättä näe eroa islamin ja sekulaaristen poliittisten ideologioiden välillä, vaan sekoittaa ne teokraattisesti.

Hyvä esimerkki tästä on kuuluisa islamistinen lelusetämme, joka Lähi-Idän asiantuntijan islamistiksi luokituksesta haukkui asiantuntijaa takaisin ”demokratistiksi”. Islamisti ei erota uskontoaan politiikasta, eikä ymmärrä, miten sekularismi toimii.

Islamistille islaminusko ja sen fundamentalistiset teokraattiset lait ovat kaikki kaikessa. He näkevät sen parhaana yhteiskuntana, ylitse kaikkien ”ihmisten luomien lakien”.

”Sharia on tullut jumalalta. Se on paras.”

Tämä ajaa kasvavaan poliittisen islamin kannatukseen ja sharia-lain hivuttautumista oikeusjärjestelmään, kuten näemme jo Ruotsissa ja Iso-Britanniassa yms. Tästä kärsii juutalaistaustaiset, uskonnottomat, ex-muslimit, naisten-, lasten-, seksuaali-, ja etnisten vähemmistöjen oikeudet.

Integraatio-, ja kotoutumissuunnitelmat ovat taas voittoa tavoittelevien yksityisomistajien käsissä. Monet päättäjät ovat valmiita islamilaisiin rinnakkaisyhteiskuntiin ja arabi kuningashuoneiden sponsoroimien moskeijoiden rakentamiseen, kuten Ruotsissa, ja melkein jopa Helsingissä.

Satojenmiljoonien eurojen radikaali takfiiri salafisti ISIS megamoskeijan rakentaminen pitäisi olla kaikille itsestäänselvyytenä huono idea. Silti suurinosa esim. Vihreiden kunnallisvaalien ehdokkaista olisi ollut valmis siihen, näyttääkseen kuinka ”suvaitsevaisia” ovat. Silti, onneksi projektia ehkäisemässä oli myös Vihreitä päättäjiä.

Miltä arvelette Helsingin näyttävän 20 vuoden päästä?”

Lähde: Facebook

22 KOMMENTIT

 1. Vapaavuori oli aamutv:ssä hurjana sotesta ja maakuntamallista. Myös SDP:n kommunisti lindtman oli huolissaan rahoituksesta. Huoli on aiheellinen jos etelä-suomen isot kaupungit miehitetään matuilla joiden työhalut tiedetään. Sen sijaan matuja kiinnostaa hyvä sosiaalihuolto, ilmaiset hyvät ykkösluokan asunnot ja palvelut lähellä ja tietenkin veronmaksajien rahoittamat. Maksaja pitää löytää ”jostain” kun joutuvat itse miettimään mistä löytyy valtavasti rahaa jolla nämä tuotetaan. Tilanne ei vielä ole kriittinen mutta varmaan 10 vuoden sisällä esim. Helsingin rahoitus ajautuu kriisiin koska myös muualta maasta alkaa uussuomalaisten muuttoliike pääkaupunkiseudulle sitä mukaan kun oleskelulupa irtoaa. Osa helsinkiä muuttu matu ghettoiksi Ruotsin tapaan.

 2. Euroopan ja Suomen käy aivan samoin kuin Rooman valtakunnan, joka rappionsa kohdattuaan mätäni ja tuli barbaarien ylikävelemäksi.

 3. Edelleenkään nämä arabit ja mitä lieneetkään eivät tarvitse mitään integraatiota/kotouttamista, vaan pikaisen kotiuttamisen.

 4. Pitäisi tehdä sellaisia kylttejä mitä professori ja taloustieteilijä Hans-Hermann Hoppe ehdottaa ja joita käytettiin 1800-luvulla Euroopassa ja Yhdysvalloissa:

  ”…kirjoittamaan merkkejä sisäänpääsyvaatimuksista kaupunkeihin ja kyliin tietyin varallisuusehdoin (ei kerjäläisiä, pummeja tai kodittomia, muslimeja, hinduja, juutalaisia, katolisia jne.) Potkia ne ulos, jotka eivät täytä näitä vaatimuksia ja ratkaisemaan ”kansalaisoikeus” kysymys hieman Sveitsin mallin mukaan, jossa paikalliset kokoukset, ei keskushallinto, määräävät kuka voi ja kuka ei voi tulla Sveitsin kansalaiseksi.”

  https://www.lewrockwell.com/2015/07/hans-hermann-hoppe/free-immigration/

  VII kappale

 5. KUSIPÄISET IDIOOTIT HALLITSEVAT SUOMEA 2018.
  Suomi tuhoutuu kuten moni muukin Euroopan maa.
  Helsingistä tulee lähivuosikymmeninä monikulttuurinen helvetti, sotatanner.
  White flight alkaa pian. Ensimmäinen aste on kantaväestön syntyvyyden lasku. Kukaan ei tee lapsia kaupungissa jonka koulut ovat puolillaan käytöshäiriöisiä kehitysmaalaisia ja kaduilla ei uskalla liikkua.
  Lopulta sivistyksen taso laskee järkyttävästi, samoin yleinen järjestys ja turvallisuus.
  Poliisi nostaa kädet pystyyn.
  Ensin häipyvät varakkaimmat, sitten kaikki kynnelle kykenevät, firmat ja kaupat. Turistit katoavat, kukaan ei halua astua koko kaupunkiin. Jossain vaiheessa hallinto ja virastot eduskuntaa myöten siirretään jonnekin Sipooseen tai Siuntioon.
  Talous romahtaa, työttömyys nousee kymmeniin prosentteihin, rikollisuus ja harmaa talous kukoistaa.
  Infrastruktuuri rapistuu, väkivalta lisääntyy räjähdysmäisesti. Jengit ja klaanit tappavat toisiaan ja sivullisia.
  Eikö olekin RIKASTUTTAVAA!

  • Täältä on jo lähtenyt varakkaimmat, talous alkanut romahtamaan ja syntyvyys vähentyä, sivistystaso laskemaan ja työttömyys massivoitua ennen ”pakolais”aaltoakin.

   Kiitos demokraattisen sosialismin.

 6. Kansallisten – käytän tästä lähtien lyhyempää ilmaisua kansallismielisistä – on nyt alettava järjestää ampumaleirejä. Kokoonnutaan yhteen, luodaan yhteishenkeä, harjoitellaan ampumista, liikkumista maastossa jne.

  Me voidaan keskenämme käyttää näistä leireistä/kokoontumisista hämätäksemme petturi hallintoa toista nimitystä. Me siis kokoonnumme urheilemaan. Voidaan yrittää valtiolta esim. veikkaukselta saada tukea toiminnallemme. Urheilutoimintaa tuetaan paljon veikkauksen varoista.

 7. Ensin oli maatalousyhteiskunta, sitten teollisuus-, sit tietoyhteiskunta ja nyt tulee monikultuurinen yhteiskunta, jonka jälkeen voi hyvin olla, että homma alkaa taas alusta ja siirrymme maatalous-/ vaihdantayhteiskuntaan, missä nälkä ja rikollisuus ovat vallitsevia.

  • ..vastaus piti mennä E-P:n kommentin alle..

   ”E-P 4.4.2018 at 13:15

   KUSIPÄISET IDIOOTIT HALLITSEVAT SUOMEA 2018.
   Suomi tuhoutuu kuten moni muukin Euroopan maa.
   Helsingistä tulee lähivuosikymmeninä monikulttuurinen helvetti, sotatanner.
   White flight alkaa pian. Ensimmäinen aste on kantaväestön syntyvyyden lasku. Kukaan ei tee lapsia kaupungissa jonka koulut ovat puolillaan käytöshäiriöisiä kehitysmaalaisia ja kaduilla ei uskalla liikkua.
   Lopulta sivistyksen taso laskee järkyttävästi, samoin yleinen järjestys ja turvallisuus.
   Poliisi nostaa kädet pystyyn.
   Ensin häipyvät varakkaimmat, sitten kaikki kynnelle kykenevät, firmat ja kaupat. Turistit katoavat, kukaan ei halua astua koko kaupunkiin. Jossain vaiheessa hallinto ja virastot eduskuntaa myöten siirretään jonnekin Sipooseen tai Siuntioon.
   Talous romahtaa, työttömyys nousee kymmeniin prosentteihin, rikollisuus ja harmaa talous kukoistaa.
   Infrastruktuuri rapistuu, väkivalta lisääntyy räjähdysmäisesti. Jengit ja klaanit tappavat toisiaan ja sivullisia.
   Eikö olekin RIKASTUTTAVAA!”

 8. Loppujen lopuksi siinä ei menetä yhtikäs mitään, että Hesasta on tullut matu kylä. Ovat jopa ansainneet tämän, aina on se väki päätään aukonut koko muulle Suomelle, joten hyytykööt matuihinsa ja pitäkööt siellä. Pianhan tosta matu kylästä päästään muutenkin eroon ilman eri kustannusta, merivesi tekee nousuaan vuosittain, ja sitten on turha tulla ruikuttamaan kuivalle maalle sisämaahan päin, kun munat kastuu. Voitaisiinkin rakentaa muuri matu kylä Hesan ympäri kehä 3 kohdilta samaan tapaan kuin Yhdysvallat tekee Meksikon rajalle. Samalla päästään kusipäisistä päättäjistä, ja koko muulle maalle voidaankin perustaa kokonaan uusi hallinto, joka oikeasti ajaa vain Somalaisten asiaa kuunnellen kansaa. Huvittavinta onkin, kun aika ajon tulee Hesassa käytyä, niin tunnelma on kuin ulkomaille olisi saapunut, koskahan on passien ja viisumien aika.

 9. Venäläisiä kuitenkin Helsingissä on enemmän kuin muslimeita, samoin virolaisia.

  Huippujuttu islamin kammosta näyttää olevan RAjat kiinni-sivustolla. Siellä kauhistellaan kurssia, jonka nimi on Luova Arabia. Ammattikorkeakoululaisille 5 op. kesäkurssi.

  Kukaan ei ole jaksanut googlettaa, mistä on kysymys. Onko jo Arabian posliinitehtaatkin porukalta unohtuneet ja eivät tietenkään voi kaikkialla Suomessa tietää, että siinä on myös asuntoalue nimeltään Arabianranta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.