Valehteliko Britannian ulkoministeri varmoista todisteista Venäjää vastaan?

16
Parisen viikkoa sitten Ison Britannian ulkoministeri Boris Johnson kertoi Porton Downin laboratorion varmistaneen Sergei ja Yulia Skripalin myrkyttäneen hermomyrkyn olleen peräisin Venäjältä ja että todisteet olivat ”ehdottomia”. Hiljattain, tiistaina on kuitenkin käynyt ilmi, että ulkoministeri Johnson mahdollisesti, jopa todennäköisesti valehteli medialle ja maailmalle asian todellisesta tolasta.

Porton Downin laboratorion johtaja Gary Aitkenhead kertoi Sky-newsille, ettei tieteellisiä todisteita sen puolesta, että myrkky olisi valmistettu Venäjällä ole löytynyt. Aitkenheadin mukaan toteen on kyetty näyttämään ainoastaan se, että kyseessä oli novichok tai ainakin sen sukuinen hermomyrkky.

Kotimainen media ei tiettävästi ole kertonut uudesta käänteestä Salisburyn myrkytystapauksessa. Sen sijaan esimerkiksi iltasanomat kirjoitti tänään artikkelin siitä, kuinka Venäjää ei päästetty mukaan kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n tutkimuksiin koskien Skripal-tapausta. Venäjä on vaatinut tiedemiehilleen pääsyä tutkimaan brittitutkijoiden näytteitä.

Kansainvälisessä mediassa on arveltu Johnsonin joutuvan jopa eroamaan tapahtumien vuoksi.

Päivitetty 22:18: Lisätty kohta ”Venäjä on vaatinut tiedemiehilleen…”

Lähde: Independent, RT

16 KOMMENTIT

 1. Mitä asiaan mahtaa kommentoida huhupuheiden perusteella venäläisen diplomaatin karkoittanut Sauli Väinämö Niinistö?

  -Mistä tuli käsky toimia?

  • Tiedän. Kysymyksen kirjoitin siksi että mahdollisimman moni muukin alkaisi viimeistään nyt miettiä mihin vieraan toimijan ohjailema ulkopolitiikan hoitaminen väistämättä johtaa.

  • Suomen ulkopolitiikkaa on johdettu brysselistä jo jonkin aikaa. sipilä käy vähän väliä ottamassa ohjeita ja ohjeistaa sitten ulkoministeriötä ja presidenttiä kuinka toimitaan. Tämä näkyy mm. soinin esiintymisessä, pöhöttynyt mätisäkki ei sano mitää uutta vaan pyörittää samoja fraaseja haastattelusta toiseen ilmeellä, voi vittu kun pääsis sinne suojatyöpaikkaan jo.

 2. Vahvasti ohjattua ja käsikirjoitettua on globaali nato+EU+Billuberg johtoinen tosi-TV.

  Sieltä tulee Sauli Väinämöisen toiminta käskyt ja samoja ohjeita tottelee koko länsi.

 3. Mistä löytyisi Suomeen OIKEITA valtiomiehiä?
  Selkärangalla varustettuja kansansa puolustajia?
  Helvettiin joutaisivat nämä nykyiset Bilderbergin eliitin persvakoa nuoleskelevat vellihousut!

 4. Miten todistetusti valehtelija Boris Johnson voi olla ulkoministerinä? Tyyppi on aivan varmasti NWO-eliitin lobbaamana taas ministerinä.

  Aiempaa poliittista uraa:
  Johnson valittiin parlamenttiin 2001 Henleyn vaalipiiristä. Hän oli konservatiivipuolueen varjohallituksen yliopistokoulutuksesta vastaavana ministerinä vuodesta 2004. Michael Howard kuitenkin erotti hänet hänen valehdeltuaan suhteestaan toimittaja Petronella Wyattiin.[1]

  Sillä lailla. Globalisti eliitti demonisoi Venäjää kaikesta, koska tunnetusti kansan pelottelu ulkoisilla uhkilla siirtää kansan huomion pois valtakunnan sisäisestä sekasorrosta ja plutokratiasta.

 5. Tottakai valehteli. Miten myrkyssä voisi olla junalippu tai osoite mistä se on tullut??

  Tämä on yksi osa kylmää sotaa. Ja me emme edes tiedä onko ko. henkilöitä myrkytetty lainkaan.

  Tämä oli samanlainen ”kiveen hakattu fakta” kun Amerikkalaisen kenraalin lasiputkessa heiluttelema hiekka. Yhtä kovna luokan faktaa.

  Amerikka koittaa eristää Venäjää ja Kiinaa, muttei ymmärrä että BRICS-maiden likevaihto on kaksi kertaa isompi kuin Amerikan ja EU:N yhteensä. Pienempi ei voi eristää isompaa.

  • Kun Kiina ja Venäjä siirtyvät lähitulevaisuudessa Petro-Yenin käytöön öljykaupoissaan niin lännen ylläpitämää harhaa määräävästä asemasta on mahdoton ylläpitää. Pyramidihuijaus on tulossa tiensä päähän ja romahdus tulee olemaan jotain sellaista mitä ei ole koskaan ennen nähty -kaikki vuosikymmenten valheet paljastuu kerralla.

   Sodan aloittaminen on ainut keino millä globalistit pystyvät jatkamaan kusetusta. Ja sen kortin nämä mielipuolet erittäin todennäköisesti myös käyttävät -valmistelut ovat jo täydessä käynnissä ympäri eurooppaa.

 6. Taas nähtiin se mikä oli nähtävissä. Sananlasku” ”Ei vara venettä kaada”, olisi taas ollut poikaa presidentti -kokelaan Sauli Niinistön kohdalla VIISASTA politiikkaa, jota olisi ENNEN noudatettu odottamalla ”pölyn laskeutumista”. Ilman, että islamilaiseen tapaan väkijoukko lynkkää ”syyllisen” tuikkaamalla tuon ruojan tuleen, kivittämällä tai ampumalla kalasnikovilla päähän.
  Etenkin Suomen Neuvostoliiton / Venäjän kanssa 1300 km maarajaa omistavana valtiona pitäisi ymmärtää oma asemansa, joka ei ole sama kuin EU:n ja Brysselin pyöreissä katakombeissa tipottelevan drunkkerin, muslimien anusta lipovan Angela murkkeilin ja äärikommunisteista koostuvien makaaberien patologisten poskinuoleskelijoiden, jotka ovat itsessään ympäristörikos kuormittamalla ent. kulttuurikaupungin Belgian Brysselin paskaviemäriverkostoa kuseskelemalla vuosikertaviinejä ja hanhenmaksoja, jotka olivat ennen teurastamistaan yhtä sairaan turpeita kuin syöjänsäkin.
  Minulle on sama kuinka käy, sillä se on selviö, että ohraisesti, sillä jos päättää sukeltaa kevytmielisesti pirajalampeen, niilinkrokotiilien tai sulokkaasti jokeen paskovien virtahepojen sekaan kuin ”isot pojatkin” niin tekevät silloin on vain toteutunut luonnonvalinta ja evoluutio kansakunnan kohdalla tavalla, jonka kohtalon kokeneista kulttuureista on jäljellä enää rauniot ja leukaluut.

 7. Miksi brittihallinto on näin hysteerinen?

  Siksi, että he ovat paljastuneet housut kintuissa rikoksistaan ihmisyyttä vastaan. Tässä yhteydessä voidaan puhua yhtenäisestä Salisbury-Syyria -keissistä.

  Jo 25. maaliskuuta Syyrian Arabiarmeija (SAA) yhdessä venäläisjoukkojen kanssa saivat käsiinsä brittien kemiallisten aseiden varaston vallattuaan Itä-Ghoutassa sijainneen ääri-islamistien, jihadistien (ns. Syyrian kapinallisten) kemiallisten aseiden valmistuslaitoksen.

  “The Syrian Arab Army and with the help of Russian captured a shipment of chemical weapons destined for the Eastern Ghouta. These were British weapons produced at Porton Down in Salisbury.

  Russian suspects that the Skripal incident is related as by their records, Skiripal was working at Porton Down as a chemical weapons trafficker in partnership with a Ukrainian firm. Russia denies attacking Skripal but admits he was under surveillance for his activities involving support of terrorism in Syria and arms trafficking.

  Russia also confirms that there are British, American, Israeli and Saudi intelligence officers who were caught by the Syrian army in one of the heavily fortified operations rooms during the invasion of the Syrian army and its allies of the East Ghouta.”

  tuo lainaus löytyy tuolta, VetToday:

  https://www.veteranstoday.com/2018/04/11/redux-the-proofs-the-viral-expose-of-those-behind-the-syrian-gas-attack/

  Siis Sergei Skripal on ollut aktiivisti mukana tässä rikoksessa, murhaamassa myrkyillä Syyrian siviiliväestöä. Varmaankin Julia Skripal häpeää isänsä toimia. 😀
  Skripalit tietävät ”läntisen arvoyhteisön” poliittiseneliitin rikoksista aivan liikaa ja siksi en usko heidän olevan pitkäikäisiä.

  Mitä Doumaan tulee, sieltä ei venäläistietojen mukaan ole löytynyt merkkiäkään mistään kaasuiskusta.
  Doumasta näytetyissä videoissa on kyse hollywoodimaisesta, jihadisti (jollywoodi) tuotannosta. Douman kaasuiskua kuvaavat videot on kuvattu tosiasiassa Idlibissä Al-Jazeera mediayhtiön toimesta. Tämän tuotannon tilaajana on kuulemmas ollut joku Eurooppalainen valtio.

  linkki: https://southfront.org/al-jazeera-films-false-flag-fake-chemical-attack-syria-russian-media/

  Tässä tilanteessa on aivan turha horista kylmästä sodasta. kyse on siitä, että ydinasein käytävä kolmasmaailmansota on lähempänä kuin koskaan aiemmin.
  Eurooppalaisia ajetaan sotaan suorastaan peraseestä revityillä false flag operaatioilla, tässä tosiaan jää Tonkinilnahdet ja Mainilat toiseksi.

  Booris, Johnssonit ja Thereska Mayt ovat paniikissa, jois he eivät saa sotaa aloitettua heidän tiensä käy, ”läntisen arvoyhteisön” kanssarikollisten kanssa, kohti Haagin kansainvälistäoikeutta.

 8. Kello on kohta 22.15. Mitä ilmeisimmin ”läntisen arvoyhteisön” isku Syyriaan on odotettavissa jo tänä yönä. Trump on omalla ”kummallisella” tavallaan mitä ilmeisimmin yrittänyt viivyttää iskua. Samoin Mattis on kahteenkin eri kertaan todennut, ettei ole mitään varmuutta siitä onko Doumassa tapahtunut kemiallista iskua ja jos on tapahtunut, kuka sen on suorittanut.

  Ainoastaan britit tuntuvat olevan asiastaan varmoja ja hinkuvat sotimaan, Corbynia lukuunottamatta. Se ettei Corbyn halua Englannin hyökkäävän Syyriaan on aiheuttanut sen, että Booris nimitteli Corbynia putinistiksi. Corbynille kävi samoin kuin Tom Packalenille täällä meillä. Nämä sotahullut eivät järkipuhetta siedä.

  NBC:n uutiskanavan mukaan jenkit ovat saaneet verinäytteitä Douman oletetuilta uhreilta. Näytteet jenkeille on mitä todennäköisimmin toimittanut tämä hollywoodilainen näyttelijäjärjestö nimeltään ”White Helmets”. Tämä ”läntisen arvoyhteisön” arvostama järjestö on tunnettu ääri-islamistisjihadistinen näytelmä- ja tappajayhteisö. 😀

  Tässä yksi esimerkki jihadistien lapsille suuntaamasta näytelmäharjoituksesta, tarkoituksena lienee harjoitella kaasuiskun uhria. Video on jo jonkin vuoden takaa, mutta sama tahti jatkuu:

  https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo

  Seuraavassa linkissä hieman kuvasatoa jihadistien jollywood-tuotannosta, kyseessä on ”jollywood” elokuva ”Itä-Ghoutan Douma” :

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=166885

  😀 😀

  Tässä taas sotaa ootellaan, ehkäpä se vihdoinkin eskaloituisi ydinsodaksi, niin päästäisiin tuosta saatanan Soini, Orpon ja Sipilä-Siplerin hallituksesta eroon.
  Sipleriä on ilmeisesti ennakolta varoitettu tulevasta sodasta, kun mies jäi sairaslomalle. 😀

 9. ”Novitšok-myrkylle altistunut nainen kuoli Britanniassa” ja
  ”Entinen kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julia Skripal altistuivat samalle myrkylle Salisburyssa maaliskuussa neljä kuukautta sitten. Skripalit jäivät henkiin. Salisbury on lähellä pariskunnan altistumispaikkaa.”
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005748797.html
  Jaahas, mistäköhän päin nyt tuulee..?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.