Lumilautatähti laskee hautamuistomerkin päältä – Katso YouTubesta poistettu kohuvideo täältä!

7

Tämän hetken kuumin uutinen useissa suomalaismedioissa on äskettäin julkaistu video, jossa hollantilainen lumilautailutähti Jesse Augustinus laskee lumilaudalla Suomessa, Kempeleen Kokkokankaan hautausmaalla sijaitsevan nimettömänä haudattujen, kuten kuolleena syntyneiden lasten, muistoksi pystytetyn hautamuistomerkin päältä.

Augustinuksen tempaus on tulkittu hautarauhan häpäisyksi, ja Kempeleen seurakunta on kertonut tekevänsä asiasta rikosilmoituksen. Muistomerkki on myös kärsinyt vaurioita temppuilun yhteydessä.

Video poistettiin pikavauhtia YouTubesta, kun asia nousi otsikoihin Suomessa. Augustinus myös poisti videoon liittyvät kuvat Instagram-tililtään. Katso kohua nostanut video ohesta.

Päivitetty klo 16.50: Tämän uutisen kirjoittamisen jälkeen video on laitettu yksityiseksi myös videopalvelu Vimeossa, jonne olemme jutun videon linkanneet. Etsinnöistämme huolimatta videota ei löydy enää mistään muualtakaan. Pahoittelemme.

Toim. huom: Nykysuomi ei kannusta ketään vastaavaan temppuiluun, vaan pitää kyseistä toimintaa erittäin mauttomana ja moitittavana.

Lähde: Vimeo

7 KOMMENTIT

  1. Kuinka idiootteja nämä lökäpöksy laskettelijat todellisuudessa onkaan, jos kerran kivi kirkon alueella risteineen niin järjenkin pitäisi jo automaattisesti sanoa, että ei mitään asiaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.