Nuorimies ajoi moottoripyörällä 179 km/h Espoossa – Ajokausi loppui lyhyeen

3

Poliisi tiedottaa:

Prätkäkausi odottaa vielä tulemistaan, mutta hätäisimmät ovat jo pilanneet koko ajokautensa puhumattakaan omalla ja muiden hengellä leikkimisestä. Vetoamme hyvät motoristit teitä malttamaan mielenne, kun nyt tallista ja peittojen alta kaivatte moottoripyöriänne kesäkauden aloitukseen.

Kortin menettäminen on pikku juttu verrattuna hengenlähtöön. Prätkän päällä olet aina suojattomampi vaikka ajovirhe tai kolari ei edes olisi sinun vikasi. Hurjaa ylivauhtia kiitävään kyykkypyörään eivät autoilijat ja muut tiellä liikkujat ehdi reagoimaan tai edes huomaamaan.

Tällä kertaa kävi niin, että kaksikymmentäviisivuotias espoolainen nuorimies kuljetti iltapäivällä lauantaina 31.3. Turunväylällä moottoripyörää 179 km/h satasen nopeusrajoitusalueella. Tiellä oli runsas liikenne ja lämpötilakin ainoastaan 3,5 astetta. Tämä tarkoittaa heikkoa kitkaa tien pinnassa. Tien pinta oli kuiva.

Nuorukainen määrättiin ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Käytännössä koko ajokausi tyssäsi kuin kanan lento.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Tuosta lähtee kortti vuodeksi pois. Mikä tarkoittaa että autokoulukin menee uusiksi.

    Mitäs läksit, kikkeris kokkeris…

  2. Sanotaan, että hulluja on monenlaisia, vaiko vain yhdenlaisia. Ei miehellä paljoa järki päätä pakota edes itsensä kannalta ajamalla talvikelillä melkein kahtasataa. Adrealiinipaukkuja pitää saada vaikka henki menisi, eikä edes ole odottamassa 72 neitsyettä. Vain kuolema ja iäisyys, missä liekään pois maallisesta elämästä, joka siitä huolimatta, että sitä sanotaan ”vaivan paikaksi” jokainen eläväinen omistaa itsesuojeluvaiston ja sisäänrakennetun halun taistella lajinsa ja yksilön olemassaolonsa puolesta kuoleman tuhoa vastaan. Tosin tämä ”vaisto” puuttuu Euroopalta nyt täysin ja suoranaisena tavoitteena on oman etnisen rodun kansanmurha ja hävitys maan päältä alempirotuisten ja -taitoisten hyväksi vain siksi, että valkoinen mies on rakentanut yhteiskuntia, jotka ovat maailman populaatioiden huippua rakenteellisesti sekä yhteiskuntarauhan suhteen, joita ovat horjuttaneet ainoastaan kommunisti terroristit ja muut sielullisesti perin häiriintyneet tahot vain itse tarkoituksellisen tuhovimman ajamina, jonka tarkoituksena on vain tappaa ja tuottaa sadistista kärsimystä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.