Raahelaismiestä epäillään kahdesta murhasta, kahdesta raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelyistä ym.

2
Raahessa syksyllä 2017 tapahtuneiden kahteen naiseen kohdistuneiden henkirikosten esitutkinnat ovat valmistuneet ja esitutkinta-aineisto on toimitettu kokonaisuudessaan syyteharkintaan. Poliisi epäilee henkirikoksista vuonna 1975 syntynyttä raahelaista mieshenkilöä.

Ensimmäinen henkirikos tapahtui 13.9.2017 klo 01.30 jälkeen Raahen keskustan tuntumassa olevalla tyhjällä tontilla. Nuoreen naiseen kohdistunutta henkirikosta on tutkittu murhana muun muassa teon raakuuden ja julmuuden sekä sen mahdollisen suunnitelmallisuuden vuoksi.

Toinen henkirikos tapahtui 17.9.2017 Raahen Piehingissä, missä kohdehenkilönä oli vuonna 1951 syntynyt naishenkilö. Myös tätä henkirikosta on tutkittu murhana. Molemmissa henkirikoksissa surmaaminen tehtiin teräaseella ja rikosten tekotapa oli yhteneväinen.

Edellä mainittujen kahden henkirikoksen lisäksi miestä epäillään kahdesta raiskauksen yrityksestä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä, törkeästä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja vahingonteosta sekä pahoinpitelystä. Myös näiden rikosten esitutkinnat ovat valmistuneet ja ne on toimitettu syyteharkintaan.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

    • Niin muuten olisi ollut, Suomalaismies ja vielä nimi näkyviin. Tämä on sitä valkopesua. Etninen profilointi on sallittu jos kyseessä on kantasuomalainen ja vielä ihan valkoihoinen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.