MTK avaa uuden työnvälityspalvelun TöitäSuomesta.fi

5

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK avaa ensi torstaina 12.4.2018 www.TöitäSuomesta.fi-palvelun. Tässä palvelussa yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset voivat tarjota erilaisia työtehtäviä. Palvelun kautta työttömät tai uusia töitä etsivät voivat löytää itselleen sopivia tehtäviä.

Palvelu antaa työkalun myös TE-toimistoille ohjata työnhakijoita työllistymään sekä KELAlle mahdollisuuden seurata aktiivimallin vaatimusten täyttymistä.

Töitä voidaan tehdä sekä yrittäjänä että palkansaajana. Kirjanpito tai palkkatiedot ja niihin liittyvät verot ja velvoitteet hoituvat suoraan TöitäSuomesta-palveluun yhdistettyjen laskutus- ja palkkauspalveluiden avulla.

Linkkien takaa löytyy lisätietoja, jotka auttavat ensimmäistäkin kertaa töitä tarjoavan alkuun työnantajana.

Maaseudun työnantajaliitto auttaa työnantajakysymyksissä http://www.tyonantajat.fi/fi/

Kelan sivuilta tietoa työttömille http://www.kela.fi/tyottomat

Lähde: MTK

5 KOMMENTIT

  1. Kaikki mamut sitten vaan maaseudulle toukotöihin kun muutenkin panevat joukolla siementä vakoon.

  2. Haistoivat ilmaisen työvoiman mahdollisuuden. Normaali palkanmaksu jolla pitäisi tulla toimeen on sivuseikka.

  3. Kiva että ”kalpeanaamoille” löytyy töitä ja näin kestävyysvajetta saadaan korjattua, jonka takia itse asiassa tänne on rahdattu kusevia ja paskantevia matuja. Eikä yhtään sen enempää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.