Lounais-Suomen poliisilaitos avaa uudelleen PopUp-poliisiaseman Turun Hansakortteliin

0
Lounais-Suomen poliisilaitos avaa lupa-asioiden palvelupisteen Turun keskustan Hansa-kortteliin ajalle 16.4. – 18.5.2018. Palvelupisteessä on tarjolla lupapalveluita, mutta paikalla on myös poliisi keskustelemassa ajankohtaisista aiheista.

Lupa-asioissa palvellaan pääsääntöisesti ajanvarauksella ja ajat ovat jo varattavissa osoitteessa www.poliisi.fi/ajanvaraus tai puhelimitse numerosta 0295 419 800 (ma–pe klo 8-16.15).

Hansa-korttelin PopUp-poliisiasema on avoinna arkisin kello 10–17.

Turun pääpoliisiasemalla tehdään tänä vuonna laaja remontti. Sen takia poliisin lupapalveluja on maaliskuun alusta alkaen ollut saatavilla vain rajoitetusti. Remontin aikana lupapalvelut ovat toimineet supistetuissa tiloissa ja aika ajoin palvelupiste on ruuhkaantunut pahoin.

Poliisilaitoksella oli maaliskuussa palvelupiste Hansa-korttelissa ja se sai runsaasti positiivista palautetta. Hansan palvelupisteessä otettiin kahden viikon aikana vastaan 995 lupahakemusta. Tällä kertaa poliisin PopUp-poliisiasema löytyy Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa olevien sisäänkäyntien läheisyydestä.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.