Ravintola Kaisaniemi joutui vihervasemmistolaisten vihakampanjan kohteeksi

16
Vihervasemmisto syyllistyy uusimmassa viha- ja lokakampanjassaan liiketoiminnan haittaamiseen ja sananvapauden rajoittamiseen.

Pitkin sosiaalista mediaa on levinnyt tieto, että viikonloppuna järjestetty oikeistolainen Awakening-konferenssi on pidetty Ravintola Kaisaniemessä Helsingissä. Tämä on saanut aikaan sen, että Ravintola Kaisaniemen Facebook-sivulle on tullut runsaasti negatiivisia yhden tähden arvosteluita.

Näitä arvosteluita jakavat henkilöt, jotka eivät todellisuudessa ole edes olleet ravintolan asiakkaita, eikä heillä täten ole mitään kokemuspohjaa yrityksen palveluiden tasosta. He antavat huonoja arvosteluja pelkästään ideologisista syistä ja kiusantekomielessä. Lokakampanjan ilmeisenä tavoitteena on haitata yrittäjän liiketoimintaa.

Sosiaalisen median kirjoituksissa vihervasemmisto on syyttänyt konferenssia rankoin sanankääntein. Natsikortti on vedetty hihasta usein, ja ravintolaa maalitetaan armotta.

Muun muassa helsinkiläinen kansalaisaktivisti, itseään Mustaksi leijonaksi kutsuva vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed kirjoitti oman arvionsa ravintola Kaisaniemen Facebook-sivulle. ”Todella harmi kuulla, että tämä ravintola tukee uusnatseja tarjoamalla tilojaan heille!”, Ahmed kirjoittaa.

Tilojen vuokraaminen erilaisiin tilaisuuksiin on normaalia liiketoimintaa, eikä ravintola vastaa tilat käyttöönsä vuokranneen tahon eli tapahtuman järjestäjän ohjelmasta millään muotoa.

Myös moni muu on kantanut kortensa kekoon ravintolan maineen mustaamiseksi. Ravintolalta vaaditaan jopa julkista anteeksipyyntöä. Alla joitain esimerkkejä negatiivisten yhden tähden arvioiden oheen kirjoitetuista kommenteista:

-Minulla on mahdollisuus äänestää jaloillani ja yrityksillä on myös mahdollisuus valita asiakkaansa. Teitte arvonne selväksi. Hävetkää!

-Veisitkö perheesi syömään etnonationalisteille ja muille kallonmittaajille ruokailutilojaan vuokraavaan ravintolaan? Sitähän minäkin. Yhdessäkin tähdessä on liikaa.

-Tiedätte miksi. Muutan arvosteluani, kun olette kirjoittaneet julkisen anteeksipyynnön.

-This place supports Nazis. Avoid.

-En voi tukea tai kunnioittaa yritystä joka tukee äärioikeistoa. Tapahtuman luonne oli alusta asti selvä, puhujissa rasistien ja seksistien lisäksi myös eugeniikan avointa kannattamista.
Toisten ihmisoikeuksien uhkaaminen ei kuulu oikeuksien piiriin, eikä sellaiselle tilan tarjoaminen ole vain tavanomaista asiakaspalvelua.

-Ei tilaisuuksia Lapin polttajille. Jos antaa kansainvälisille natseille puhetilaa, niin se on vähän sama kuin sanois että Lapin polttaminen oli ok.

-Ravintola Kaisaniemi vuokrasi tilansa kansainväliselle rasismia, juutalaisvihtaa, eugeniikkaa ja naisvihtaa lietsovalle uusnatsiporukalle (anteeksi, itse sanotte nationalisti). Tälle porukalle ei pitäisi antaa tilaa mistään, joten yksi tähti kehnosta suorituksesta. Kaikki mielipiteet eivät ole samanarvoisia, vihapuhe ei ole koskaan oikeutettua.

-Ala-arvoinen paikka laadun ja palvelun osalta! En voi suositella tätä ravintolaa kenellekkään!

Lisää vihakampanjan kommentteja voit käydä lukemassa ravintola Kaisaniemen Facebook-sivulta.

Emme tavoittaneet ravintola Kaisaniemen edustajaa kommentoimaan asiaa.

Lähde: Facebook

Katso myös:

Dan Koivulaakso (vas) kehottaa boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä

16 KOMMENTIT

 1. Vihervasemmiston keinoihin kuuluu vahvasti kaikkien mustamaalaaminen ja heidän elämäntyönsä vaikeuttaminen jotka ovat eri mieltä vassirien kanssa, mm. tämän kaltaiset arvostelut ravintolaa kohtaan. Oma harras toiveeni on, että kansallismieliset, kaikki jotka eivät jaa vihervasemmiston ajatuksia, alkaisivat vastaavanlaiseen lokakampanjointiin pikimmiten kaikkia toimijoita kohtaan jotka jakavat vassarien ajatusmaailman.
  Joku sananlasku neuvoo jotenkin näin, ulvokaa sutena susien joukossa. Samoilla menetelmillä hyökkäys vasemmistolaista maailmanparannusta kohtaan on ainoa oikea tapa, tehkää niin kuin hekin teille tekevät!

 2. Jos kommentoit vihervassuja vastaan,niin ne ilmiantaa välittömästi kommenttisi vihapuheena muunmuassa faceen ja jos ei sekään auta niin kaivavat kaikki vanhatkin jutut ja bannit paukkuu

 3. Näiden kanssa vääntämiseen ei kannata aikaansa tuhlata -siitä seuraa ainoastaan loputon väittely ja öyhöttäminen joka ei johda mihinkään. Paljon tehokkaampaa on keskittyä niihin tahoihin jotka tämän hörhöilijöiden hörhöilyn ovat mahdollistaneet taloudellisesti -vihervasemmisto on ainoastaan työrukkasena jonka tehtäviin kuuluu kansanvaihdon ympärille rakennetun miljardibisneksen jatkuvuuden varmistaminen. RKP, kokoomus ja keskusta kolmen kärkenä. Awakening!!!

 4. Onko nettipoliisi ryhtynyt toimiin tämän anarkistivihervasemmistoislamistisuvakkien hybridihyökkäyksen torjumiseksi?
  Joko maijat hakevat hyökkääjiä kuulusteluihin ja pidätysselleihin?
  Onko sabotöörejä jo irtisanottu, vinkatkaa työnantajille ja viranomaisille, myös lastensuojeluilmoituksille lienee tarvetta…

  • On se järjen vastaista jos ravintolan pitäis poikotoida asiakkaita Siinä menis henkilökunnaltakin palkka Kuinkas ammattiliitto sellaista toivoo Onneksi olen siirtynyt aikoinaan loimaalaiseen

 5. Olisi syytä tehdä aina rikosilmoitus, kun arvelee esim. laittoman uhkauksen tai kunnianloukkauksen kriteerien täyttyvän.
  Mm. natsiksi tai rasistiksi aiheetta syyttäminen on selkeä kunnianloukkaus. Asianomistajan täytyy itse tehdä ilmoitus.

  Poliisitutkinnan kohteeksi joutuminen, saati sitten tuomiot rikoksista, pysäyttävät ainakin osan vihavasemmiston öyhöttäjistä.

 6. ”-En voi tukea tai kunnioittaa yritystä joka tukee äärioikeistoa. Tapahtuman luonne oli alusta asti selvä, puhujissa rasistien ja seksistien lisäksi myös eugeniikan avointa kannattamista.”
  Ai nyt aletaan yhdistelemään asioita eli jos olet ”rasisti”, ”natsi” niin mukana tulee myös seksismi.
  Ei nuo taida tietää edes, mitä he suustaan päästävät, täysiä juntteja.

 7. Bolsevikit ovat bolsevikkeja. Paras oppositio on kuollut oppositio. Kyse ei enää ole proletariaatin diktatuurin luomisesta, vaan idioottien diktatuurin mielivallasta, jotka eivät ole edes päivän työtä tehneet vaan ovat syntyneet kultalusikka suussa.

 8. Loistavaa, että julkaisette ilmaista mainosta Ravintola Kaisaniemelle. UUSI OMISTAJA muuttaa tiloihin 22.4.2018 ja Kaisaniemi on avoinna vappuna. 5.5. Kaisaniemessä DIRTY ROOTS CLUB: Mara Balls/Underground Witch Rock/The Black Box. Stay tuned!

 9. Tuosta somali neekeristä on tullut yhtä röyhkeä kuin YLE:n suosikkineekeri hususta.Pitäsi rullaturpansa soukemmalla, Suomessa alkaa olla teihin kyllästyneitä jo iso joukko.

  • Pohdin ihan samaa. Millä oikeudella se muka täällä aukoo tyhmää päätään. Painuis takas Somaliaan.

 10. Ikinä en ole nähnyt yhtä upeaa spontaanisti talkoovoimin, ilmaiseksi toteutettua lanseerauskampanjaa uudelle omistajalle. Jumalauta te teitte hyvää työtä kun siellä sivuilla jaksoitte kommentoida, toivottavasti uusi omistaja on tyytyväinen. Vaikutti siltä, että lähes 800 arvostelua pukkasi noin 12 tunnin sisällä Kaisiksen Fb-seinälle, suurin osa viittä tähteä ja vieläpä kommenttien kera.

  Yksi asia mua jäi todella paljon mietityttämään: kaikki te mahtavat ilmais- ja talkootyöläiset, jotka lanseerausmarkkinointia teitte.. miten te pystyitte antamaan 5 tähteä ravintolalle, joka aukeaa (jos aukeaa) 22.4.? Olen aina tiennyt, että kansallismieliset ovat erikoisia, mutta oletteko te kaikki tosiaankin meedioita? Ja miten tulevan omistajan pitäisi suhtautua viiden tähden ruokaan? #Hyvin vedetyn ilmaislanseerauksen kunniaksi (minulla ei ole mitään tekemistä nykyisten tai tulevien omistajien kanssa!!) haluan vinkata yhden varman kovan jutun: DIRTY ROOTS CLUB:MARA BALLS/UNDERGROUND WITCH ROCK/THE BLACK BOX
  May 05, 2018, Sat @ 20:00 – May 06, 2018, Sun @ 02:00

  Upeesti vedetty teaser-lanseeraus!! Aivan timanttista! Jatkakaa!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.