Uudessa MaakuntaTV-sarjassa keskustellaan uudistuksen valmistelusta (video)

4
MaakuntaTV:n ensimmäinen jakso on julkaistu tänään 10. huhtikuuta. Sarjassa avataan maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelun etenemistä muutosjohtaja Kari Hakarin johdolla.

Maakunta- ja sote-uudistuksen toimeenpanoa valmistellaan eri organisaatioissa ympäri Suomen. Uudessa keskusteluohjelmassa käsitellään valmisteluun liittyviä kysymyksiä monipuolisesti eri näkökulmista.

MaakuntaTV-ohjelmaan kutsutaan vieraiksi uudistuksen valmistelijoita eri organisaatioista.

”Tällaisilla keskusteluilla edistämme eri toimijoiden välistä vuorovaikutusta, minkä kautta voimme kaikki oppia paljon uutta. Eikä ohjelmassa pelätä nostaa esiin vaikeitakaan toimeenpanoon liittyviä asioita” kertoo MaakuntaTV:tä juontava maakuntauudistuksen muutosjohtaja Kari Hakari.

Sarjan aloitusjaksossa keskustellaan viestinnästä. Jaksossa maakunta- ja sote-uudistuksen viestintää koordinoiva Thomas Sund kertoo yhdessä tekemisen merkityksestä ja siitä, millainen rooli viestinnällä on Suomen hallintohistorian suurimmassa reformissa.

Katso MaakuntaTV:n ensimmäinen jakso ja seuraa sarjaa Youtubessa.

Lähde: Valtiovarainministeriö

4 KOMMENTIT

  1. Poliitikot ovat laidasta laitaan jakomielitautisia ja vaarallisia kansalaisille.
    Poliitikot lakkauttivat hyvin toimineen ja järkevän LÄÄNI järjestelmän, Läänien tehtävät siirrettiin sitten ELY keksuksille ja aluehallintovirastoille, jotta saatiin vitusti kavereille hillotolppia.
    Nyt sitten aiotaan perustaa maakunta hallinnot. Kavereille tarvitaan siis hillotolppia lisää. Se on ainoa syy tähänkin kansan kusetukseen. Ja lisää verotusta on tiedossa se on vitun varma!

  2. juutalainen mailman järjestys PISTE! Ja valkoisten kansojen tuho ympäri mailmaa ja liikaa kehitysvammaisen tasolla olevia kansalaisia! Ovat ansainneet kaiken odotan lopullisia gulakkeja lampaille!! JEWS JEWS JEWS YOU FUCKING BRAINDEAD SHEEPS!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.