Mies murtautui itsepalvelupesulaan Töölössä – Olisi halunnut pestä likapyykkinsä keskellä yötä

2

Poliisi sai viime yönä puolenyön jälkeen tehtävän Mechelininkadulla Helsingin Töölössä sijaitsevaan itsepalvelupesulaan, jonka edustalla oli ilmoittajan mukaan mies, joka kirosi, ettei pesula ole auki. Ilmoittaja näki, kuinka mies rikkoi pesulan ikkunan ja meni pyykkiensä kanssa sisälle.

Kun partio saapui paikalle, noin 60-vuotias mies istui pesulassa ja latasi kännykkäänsä. Mies käyttäytyi rauhallisesti, eikä tehnyt minkäänlaista vastarintaa.

– Ilmeisesti hän olisi vain tahtonut pestä pyykkinsä. Hän luuli, että pesula on auki vuorokauden ympäri ja hermostui, kun pesula olikin kiinni, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Harju Helsingin poliisilaitokselta.

Tapausta tutkitaan varkauden yrityksenä.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Siisti mies. Siitä on rangaistava, sillä feministit menettäisivät yhden ”lyömä aseistaan”. Mies on riisuttava kaikesta, jolla hän voi puolustaa itseään.
    Oletettavasti suomalainen, joten todellinen ”ilon ja onnen päivä” by Vuorineuvos Tuura – valtamedialle ja suvakkipatjoille todistuksena ”kyllähän suomalaisetkin miehet”.

  2. Viittaa muistisairauteen. Kehitysyhteistyö rahat lopettamalla riittää kyllä rahaa ikkunan korjaukseen ja esimerkiksi Kotkan sataman rautatie terminaaliin viiden uuden vaihtoraiteen rakentamiseen ja vielä jää 780 miljoonaa muuhun kotimaan kehittämiseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.