Pääministeri Juha Sipilä jää sairauslomalle – ”Flunssa voittaa ja ääni häviää”

4
Pääministeri Juha Sipilän ääni on hävinnyt, ja Sipilä aikoo sairastaa pari päivää.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ilmoitti äskettäin Twitter-tilillään vetäytyvänsä sairauslomalle pariksi päiväksi. Kokonaisuudessaan Sipilän twiitti kuuluu seuraavasti:

”Flunssa voittaa ja ääni häviää. Nyt on annettava periksi ja sairastettava seuraavat pari päivää.”

Lähde: Twitter

4 KOMMENTIT

  1. I’m in Shock!!!

    Pääministerimme lääkärit eivät ole osanneet työtään ja siksi pääministerimme on nyt kyvytön hoitamaan tehtäviää. Mutta vaikka pääministerillämme onkin ääni mennyt, voi hän silti leipoa pullaa vähempiosaisille. Ja virkata villasukkia väliinputoajille. Sen Kempeleen kodinkin perusparannus sujuu äänettömältä mieheltä jotta uusia maahantulijoita saataisiin sinnekkin asumaan.

    Aktiivimallin mukaista toipumista pääministerillemme Juhalle. Muistaa vain tehdä viikottaiset/kuukausittaisit aktiivisuusilmoitukset niin on oikeutettu sairaspäivärahaan.

  2. Suruliputus ja hattu päästä!!!!
    Toivottavasti muuttuu kohtalokkaaksi keuhkokuumeeksi. Siis tarkoitan hänelle. Mutta onhan lestalle serkkupojat, akka, joka saa huonoja ideoita ja sitten viimeksi Jumala, jota tarvitaan vain silloin kuin on se viimeinen hätä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.