Poliisi kaipaa vihjeitä Kirkkonummen keskustassa verisenä liikkuneesta henkilöstä

Länsi-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja ja vihjeitä Kirkkonummen keskustassa liikkuneesta henkilöstä, jonka vaatteissa tai kehossa on ollut verta.

Ajankohta, jolta tietoja kaivataan on keskiviikkona 11.4.2018 kello 20-20.30 välisenä aikana Kirkkonummen keskustassa tai sinne johtavilla kevyen liikenteen väylillä. Henkilö on mahdollisesti liikkunut polkupyörällä tai taluttanut sitä. Poliisi tutkii henkilöllä olleiden vakavien vammojen taustaa ja syntymekanismia.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin puhelimitse 0295 438 050 (Kirkkonummen poliisiaseman rikostutkinta) tai 0295 413 031 (nauhoite) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Poliisi tiedottaa asiasta lisää tutkinnan edetessä.

Lähde: Poliisi

Liittyy Kirkkonummeen:

One thought on “Poliisi kaipaa vihjeitä Kirkkonummen keskustassa verisenä liikkuneesta henkilöstä

  • 13.4.2018 at 20:53
    Permalink

    Onko rikos kulkea verisenä? Poliisi kyselee ammatti asioistaan meiltä, jotka eivät tiedä maanpetturuudesta mitään. Poliisi saa tiedon ja pääsee jäljille, jonka jälkeen kuuluu: ”Poliisi on vaitonainen”. Kansalainen on ”vaitonainen”. Se on tutkinnan haittaamista. Niinhän pikku-kersakin itkee lääkärissä, eikä se ole ”tutkinnan haittaamista”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.