MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin – Epäillään useista eri rikoksista

18
MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu viime yönä Andorrasta Suomeen. Janitskin on tällä hetkellä poliisivankilassa Helsingissä. Helsingin käräjäoikeus päättää vankeuden jatkamisesta ensi viikolla.

Janitskinia epäillään muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, salassapitorikoksista, rahankeräysrikoksista ja rahapelirikoksista.

– Esitutkinta on loppuvaiheessa, mutta edelleen kesken. Hieman ennen Janitskinin luovuttamista Suomeen poliisille selvisi, että anonymiteetin turvin toimineita henkilöitä on syytä epäillä osin samoista ja muista samaan rikoskokonaisuuteen liittyvistä rikoksista. Tämä saattaa vaikuttaa esitutkinnan kestoon, sanoo tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Harri Saaristola Helsingin poliisilaitokselta.

– Janitskinin kuulustelut aloitetaan mahdollisimman pian. Muiden epäiltyjen kuulustelut on jo suoritettu. Myös he ovat olleet aiemmin eri tehtävissä MV-lehdessä. He ovat kuitenkin toimineet koko ajan nimimerkkien suojissa. Sen enempää emme voi tässä vaiheessa heistä kertoa, Saaristola jatkaa.

Lähde: Poliisi

18 KOMMENTIT

 1. Totuuden julki tuomisesta joutuu EU-Suomessa telkien taakse. Iljan ajojahti alkoi heti kun hän julkaisi Luona Oy: hyn kytköksissä olevien poliitikkojen nimet. peteri Orvon vaimon bisnekset, SPR:n huijaukset, Jessicca Aron ja jenkki upseeri Hardingin valoa kestämättömät hybridivaikuttamisen puuhat yms.
  Se että sesimerkiksi rikollisten nimiä ja kuvineen on julkaistu on normaali käytäntö länsimaisissa demokratioissa.
  Eli Ilja Janitskinin ainoa rikos on poliitikoiden ja virkamiesten ja wanna be sotatohtoreiden tekemisten paljastaminen.

  Nyt saamme jännittää kuinka kauan Janitskin pysyy hengissä polpon tyrmässä. Saako Janitskin syöpäsairautensa vaatimaa hoitoa? Kuoleeko virallisesti ”sairaskohtaukseen”? Jatkuuko ”tutkinta” vankeus loputtomiin vai teljetäänkö tiedottomaksi lääkittynä mielisairaalaan?
  Muistamme miten Itsenäisyys puolueen Pesonen kuoli ”yllättäen”, koska Itsenäisyys puolue Suomensi ja julkaisi isäntämaasopimuksen koko kansan luettavaksi.

  • Röhkäle: ”””Totuuden julki tuomisesta joutuu EU-Suomessa telkien taakse.”””

   xx

   Emppu Vuori: Ei Ilja Janitskiniä epäillä totuuden julki tuomisesta!

   Ja kuten Nykysuomen päätoimittelija B52S kirjoittaa että Ilja Janitskiniä epäillään useista rikoksista!

   Ja totta kai rikoksista epäilty otetaan kiinni siksi aikaa kun syyllisyys on selvitetty.

   • No eipä kyllä Suomessa pidetä esimerkiksi mieskaveriaan huumepäissään puukottanutta naistakaan putkassa kuin korkeintaan pari viikkoa. Sen jälkeen vapaalle jalalle vuodeksi odottamaan oikeudenkäyntiä, jolloin vasta syyllisyys todetaan. Senkin jälkeen menee vielä pari vuotta kun käydään hovioikeus ja korkein oikeus läpi. Vasta sitten häkki kilahtaa. Jopa tappajien ja murhaajien kanssa menee näin, ellei todeta vaarallisiksi. Eli kyllä täällä hulluja juoksee vapaana aivan liikaa. Jos Janitskinia pidetään vaarallisena niin ei voi kuin ihmetellä.

    • Nykysuomen päätoimittelija B52S: ”Ilja Janitskiniä epäillään useista rikoksista!”

     Vaikka rikos olisikin ”huumepäissään tehtyä puukotusta” vähäpätöisempi, niin jos epäilty pakoilee oikeutta, niin totta kai sen oikeuteen saaminen varmistetaan pidätyksellä tai vankeudella ja samalla varmistetaan sen että ”epäilty” ei jatka rikoksensa suorittamista.

     Ilja Janitskini olisi selvinnyt paljon vähemmällä jos olisi saapunut oikeuteen aikanaan, eikä olisi alkanut pakoilla.

     • Janitskin ei pakoillut esitutkintaa. Hän oli yhteistyöhaluinen antaa lausuntoja esitutkinnalle, Espanjan tai Andorran poliisin valvonnassa ja avussa.
      Se että normaali vastaaminen kysymyksiin kuulustelussa ei kelvannut Saaristoloille (samalla metodilla, jopa paremmalla kuin mikä kelpaa poliisille muissakin yhteyksissä), vaan että tuntkintavankeuteen täytyy saada, oli ilmiselvää.

      En ole pitänyt Janitskin verbaalisesta tyylistä mutta Suomen Poliisi on todistanut tässä(kin) että on märkivä mätä.

     • Andorran oikeuslaitos piti Ilja Janitskinin vangittuna ja luovutti sen Suomeen koska Andorran oikeuslaitos katsoi että Iljan lainvastaisten tekojen näytöt riittivät vangitsemiseen ja luovutukseen.

     • No shit Sherlock.
      Pointit menee täysin ohitsesi silloinkin kun lusikalla syöttää.

     • – :”””Suomen Poliisi on todistanut tässä(kin) että on märkivä mätä.”””

      xx

      Nimimerkki – haukkuu omaa hölmöyttään Suomen Poliisia märkiväksi mädäksi.

      Suomen Poliisi noudattaa vain Suomen Oikeuslaitoksen oikeutettua päätöstä vangita Ilja Janitskin!

      Ja samaan lopputulemaan on tullut myös Andorran Oikeuslaitos!

  • Slow claps to Sherlock.
   Vastaisin ja selittäisin jos olisi olemassa yhtään indikaattoria että olisi jotain kykyä ja kiinnostusta vakavaan analyysiin ja täydentävään tietoon, mutta päinvastoin.
   Toinen valikoivasti ja laput silmillä, sormet korvissa lallattava trollipelle muiden joukossa.

   • Kyllä sinä Slow claps to Sherlock vastaisit jos sinulla olisi kykyä vastata, mutta wittiläis-janitskinilaisen lahkosi uskonkappaleet ei oikein vastaa todellisuutta eikä niistä ole vakavasti otettavaa analyysiä, kuten ei ole muissakaan uskonnoissa!

    Kylmä totuus on että Ilja Janitskin on vangittu ja tulee saamaan toivottavasti oikeudenmukaisen tuomion, kuten moni muukin wittiläis-janitskinilainen valhemedian edustaja. Ns valtamediassakin olisi paljon karsittavaa…

 2. Onko todellakin kyse niin vakavista rikoksista että ihminen pitää oikein vangita?
  Rahankeräys ja vastaavat tapahtuneet ulkomailla, mitä nämä hiton kiihottamiset sitten ovat?
  Tiettävästi on vittuiltu esim pakolaisille ja poliitikoille. Entä sitten?
  Valehdeltu? Mene ja tiedä.
  Täysin tulkinnanvaraista joku kiihottaminen. Minä en ainakaan ole kiihottunut.
  Kuka nyt mistäkin kiihottuu.
  Kuulostaa aika vedätykseltä.
  Ja MV-media pyörii edelleen, kukahan seuraavaksi etsintäkuulutetaan tai pidätetään poissaolevana?
  Korruptoitu eliitti vetänyt ison herneen ilmanputsariin. Tai ainakin taustalla hääräävä eliitti.

  • Kun ei tule kuulusteltavaksi, otetaan kiinni. Tuore esimerkki. De Wit ei mennyt kuulusteluun, otettiin poliisitalon edessä kiinni.
   Kyllä nyt on vaikeeta, kun joksikin yli-ihmiseksi nostettua kohdellaan kuten muitakin henkilöitä, joista on tehty tutkintapyyntöjä.

 3. Mies viedään umpi -lääkepöhnassa Niuvanniemeen, jossa hän ”menehtyy” ”sydänkohtaukseen” tai erityisen ”ärhäkkääksi” äityneeseen syöpään, joka ”yllätti” teloit – ei kun – hoitohenkilökunnan täysin. Ruumis on viety kaikessa hiljaisuudessa sontatuntiolle korppien läsnä ollessa. Kohtelu perustui EU:n ihmisoikeuksien jallituksen pykäliin ja promilleihin.
  Tapauksen johdosta Valtioneuvosto pitää juhlaistunnon Smolnassa ja paikalle saapuu myös kummisetä kummityttönsä ja kummipoikansa kanssa vahvistamaan EU:n yhtenäisyyttä, joka on kuin yhdestä valuutasta veistetty ja kansandemokraattisten hyveiden eli ”vapauden”, ”itsemääräämisoikeuden”, ”sananvapauden” ja ”oikeuden toimia omien poliittisen ajatusmaailmansa ja päämääränsä mukaisesti yhteiskunnassa kunhan EU on ensin vainonnut, vanginnut tai hupsis vain, murhannut asianomaisen vastarannan kiisken, joka ei halunnut ”mennä virran mukana kuin muut kuolleet kalat”, vaan ”kaatua saappaat jalassa ennemmin kuin elää polvillaan”.
  Ja näin on Suomi 100-vuoden kunniaksi saavuttanut sen korkean sivistyksen ja pimeimmän keskiajan noitavainojen polttoroviot, johon eivät meitä protestantteja määrää Vatikaanin Roomalaiskatollinen kirkko vaan EU, joka kuhisee kuin mädännyt liha entisiä äärikommunistija ja internatiolisteja, jotka fanittavat ideologiansa mukaisesti pakkovaltaa ja sorretun kansan ruumiskasoja, jotka ovat kasvatetut ”uudestaan”, sillä rakkaimmalla kommunistin ja anarko -terroristin ”ällätikulla” eli niskalaukauksella, joka olisi lävistänyt Jukolan Seitsemän Veljeksen päät ilman ”kansankynttilänä” toimineen Lukkarin hermoromahdusta. Tästä voimme huomata kuinka humaanista ja ihmiskasvoisesta pedakogiasta on kyse, sillä ”vaitonainen” kansa ei valita eikä vihapuhu vaan suvaitsee kaiken minkä sille vain esittää.

 4. Olisi ollut edes sen verran häveliäisyyttä, että olisivat jäävänneet tuon Saaristolan ulos virallisesta tutkintavastuusta. On härskiä laittaa ”vainooja” tutkimaan Iljan syyllisyyttä. Mutta tästähän koko tapauksessa on kyse. Ei ole tapoja, ei moraalia, ei suurpiirteisyyttä eikä tuntumaa siitä, mikä on oikein ja kohtuullista.

 5. Mielivaltainen, laiton, rikollinen hallinto on vallassa Suomessa.

  Kuka tahansa joka avaa suunsa tai kirjoittaa omalla nimellään saattaa joutua vankilaan.

  Tämän rikollisen hallinnon vihateot kohdistuvat meihin suomalaisiin jotka haluamme vain elää elämäämme rauhassa, turvallisesti ja oikeudenmukaisesti omassa maassamme.

  Ei mielenosoituksilla ja blogikirjoituksilla tällaista mielivaltaa pysäytetä.

  Meidän on uskallettava toimia tilanteen vaatimalla tavalla, ja siirtyä aktiiviseen, suoraan toimintaan.

  Kaikkia tarvitaan yhteiseen taisteluun mukaan. Hakkereita, anarkisteja, kansallismielisiä, kemistejä, urheilijoita, taloudellisia voimavaroja, monistajjia, jakelijoita, tiedustelijoita, kauppiaita, toimittajia ym. Kaikkia tarvitaan yhteiseen taisteluun mukaan. Tehtäviä riittää kaikille. Vastarinnan on järjestäydyttävä!

 6. Nyt nähdään Suomen oikeuslaitoksen toiminta. Onko se todella puolueetonta joka suhteessa. Odotan mielenkiinnolla. Iljalle toivon toipumista syövästä ja jaksamista käsittämättömän vainon keskellä. Taitaa olla Rebekka Härkösen someviha, jos sitä nyt on ollut, pientä sen rinnalla, mitä sinä olet kokenut.

  • Toivottavasti nyt nähdään Suomen oikeuslaitoksen joka suhteessa puolueeton toiminta. Odotan mielenkiinnolla.
   Iljalle toivon toipumista syövästä ja oikeudenmukaista tuomiota oli sitten syyllinen tai syytön.

 7. Ei Suomen ”oikeusjaärjestelmässä” saa oikeudenmukaisuutta 2 kastiin kuuluvat ihmiset !

  Suomen ”perustuslaki 118 §; ( eli valtiopetos) …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomen ”oikeusjärjestelmä” siis kulkee kaksilla rattailla ”eduskunnan” lahjomalla saadun lain takia.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen ( onko seuraavaksi jossakin onnettomuudessa kuolemassaoleva ? )

  Puolueille ei maksettu rahaa turhaan; rahalla on saatu ”omalaista lainsäädäntöä”; valtiopetos ja

  miljardivarkaus ( PL 118 § ; ”laki 444/2012”).

  Taustatietoja näiden ”esitöistä”; archive.is / kimmoleaks.fi .

  Valtiopetoksen tehneitä on PALJON; ja ne ovat paljastumassa koko kansalle, siksi ajojahti PL 118 §:n

  suojissa on niin kovaa !

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.