Jykällä on asiaa: Maailma palaa

11

”Tee velvollisuutesi niin kuin näet sen olevan äläkä välitä hittojakaan seurauksista” sanoi aikanaan panssarikenraali Patton. Tällä hetkellä elämme vaarallista aikaa ja emme todellakaan osaa sanoa koska maailman tapahtumat eskaloituvat suursodaksi. Vaihteeksi taas Jyrkillä on sanottavaa ja lukijan on hyvä huomioida, että tämä ei ole puolustuspuhe Putinia kohtaan.

Ei ole aikaakaan kun meille kerrottiin tarinoita Salisburystä, jossa suoritettiin myrkkyisku ja syyllisiksi leivottiin venäläiset. Mitään pitäviä todisteita asiasta ei ole esitetty tai mitkä olisivat motiivit iskun takana. Motiivit ovat ihan jossain muualla. Mietitäänpä asiaa yleisen mielipiteen kannalta. Mitä media kertoo kaiken aikaa kansalle? – Venäjällä on kemiallisia aseita, se tekee ja tutkii niitä koko ajan lisää ja nyt se myös käyttää niitä. Meille ruokitaan ajatusta, että Putin viimeisenä diktaattorina on valmis mihin tahansa ja nyt haetaan oikeutusta pysäyttää epävakaa hallitsija.

Entäpä sitten Syyrian Doumassa tapahtunut kemiallisten aseiden isku? Tällä hetkellä Yhdysvallat, Ranska, Saksa kilvan kertovat todisteista, että Syyria on kyseisen iskun takana, mutta onko meille näytetty ja kerrottu nämä todisteet? – Tuskinpa, meille ei koskaan esitetä todisteita, niistä vain kerrotaan, että niitä on. Todisteet vuodetaan medialle silloin kun voidaan aukottomasti todistaa, että syyllinen on Venäjä ja Putin. Tällä hetkellä mediassa on raflaavia otsikoita Syyrian toimista siviilejä vastaan ja kuinka Venäjä puolustaa liittolaistaan. Sodan ensimmäinen uhri on totuus.

Runsas sata vuotta sitten kajahtivat kuuluisat Sarajevon laukaukset, jotka eskaloituivat heinäkuun kriisiksi ja johtivat sotaan, jonka piti lopettaa kaikki sodat, vaan toisin kävi. Tällä hetkellä tuntuu kuin joku pimeä verho olisi levitetty silmiemme eteen ja tulevaisuus on hämärän peitossa. Historiallinen tosiasia on, että ensimmäinen maailmansota muutti maailmaa radikaalisti. Monet hallitsijasuvut lakkasivat olemasta, syntyi lukuisia pieniä valtioita. Kommunismista tuli valtionoppi ja Neuvostoliitto syntyi.

Arabikevään aamuna 2010 muuan Muammar Gaddafi sanoi: ”Euroopan Unionin pitäisi maksaa Libyalle vuosittain 5 miljardia euroa ylimääräistä taistellakseen laitonta maahanmuuttoa vastaan. Me olemme laskeneet tarkan suunnitelman ratkaistaksemme tämän ongelman.” Puolen vuoden päästä hän oli hengetön.

Tulevat tapahtumat siis voivat olla arvaamattomia ja muuttaa maailman järjestystä radikaalisti. Kysymys kuuluu kenellä on motiivi hajottaa nykyinen tuntemamme yhteiskuntamuoto? Eurooppa on jo nyt hallitsemattoman maahanmuuton seurauksesta kuin ruutitynnyri. Mitä tapahtuu, kun arabian kevät koittaa Euroopassa?

Jykä

11 KOMMENTIT

 1. Niin, kenellä on motiivi hajottaa?
  Tietysti sillä joka haluaa hallita.
  Omistaa kaiken, määrätä kaiken.
  Sillä joka sairaissa kuvitelmissaan kuuluu kaikkien muiden yläpuolelle.
  Sillä joka halveksii ja vihaa kaikkia muita.
  Se jota ei myöskään saa arvostella.

  Vetäkää siitä johtopäätöksiä.

 2. tavallaan
  hain topan puru röökiä hinta 7 euroa

  en ymmärrä

  toinen puoli päättäjistä halua vapautaa *POLTTEVAN* KANNABIKSEN

  ja samalla *terveys haittoihin vedoten*

  *lopetaa normaali tupakoinin lainsädänöllä *

  verotamalla tupakoijat henki hieveriin

  jauhamalla terveys haitoista *täysin yliampuvasti *

  Että juuri sen tupakin verotus saataisin tappiin *sille olisi oikeutus *

  siis noin periaatelisesti mitä vittua

  Kannabiksen polttaminen aiotaan lalistaa

  kun kannabis savu ei ilmeisesti ole terveyttä haitalista *pilvessä Shiva*

  Joka sisältää keskus hermostoon vaikutavaa siis huumavaa ainetta

  Niinkö THL

  Olisiko pilven polttamisen sallimisella joku suvakki ideologiaan perustuva näkökanta

  Meinaan Lähi idän talous voisi nousta loistoon kannabis viljelmillä jos se lailistestaisiin euroopassa

  EU n päättäjät itkisivät onnesta lähi itäläisten puolesta pilvessä

  ILMEISESTI THL TUTKIJAT OVAT SYNTYNEET 1950 LUVULLA

  JA 1970 LUVALLA DIKKAILEET PINK FLOYDIA LSD *savu pilvi* TRIPEISÄÄN Alasti

  JA HEISTÄ SE OLI MAHTAVAA

  VERRATUNA NYNNYIHIN NORMI TUPAKOIJIIN

  SIKSI normaali tupakointi on se pahin synti

  1970 LUVUN EX NARKKIEN terveys viranomaisten miellestä

 3. Sillä aikaa kun jenkit ja torakka eurooppa nahistelevat tsaritistisen venäjän kanssa, niin kiina ottaa maailman herruuden.

  • Juuri näin. Tuntuu ääliömäiseltä olla tappelemassa Putinin Venäjää vastaan, joka on kuitenkin kulttuurisesti ja historiallisesti melkeinpä osa länttä. Uralin läntinen puoli Venäjää kuuluu maantieteellisesti, kulttuurisesti ja myös rodullisesti Eurooppaan. Venäjän anti läntiseen hengenelämään ei ole ollut lainkaan vähäinen. Sen sijaan kommunismi teloi tuota maata pahoin ja nyt kun ne ovat vapautuneet siitä, niin lännen pitäisi olla tilanteesta hyvillään ja tekemässä yhteistyötä.

   Vaan ei, kun pitää riidellä ja tapella Venäjän kanssa ja mustamaalata sitä sillä aikaa kun muurahaisten lailla käyttäytyvät kiinalaiset, joita johdetaan kovakätisellä tyrannialla, ovat kaappaamassa koko maailman resursseja oman palvelukseensa. Ne tekevät maapallosta yhden helvetin ison hikipajan, joka palvelee vähälukuista hallinnollista ja taloudellista eliittiä. Kiinan väitetäänkin olevan proto-NWO eli supervaltio, jonka mallin mukaan tuleva Uusi Maailmanjärjestys organisoidaan.

 4. False flag -isku. ”Valkokypäräiset” humanitääriset auttajat taas kahlaavat yhden ja saman maskeeratun lapsen ympärillä. Lännen tyhmikset nielevät kaiken kokonaisena vielä Ö-luokan harjoitelmien perusteella, joka ei kelpaa muutoin näytettäväksi kuin ”uutisissa”.
  Päivää paria ennen Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti vetävänsä sotavoimansa pois Syyriasta pois. Heti välittömästi Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sai itkupotkuraivarin ja soitti Trumpille vastalauseensa. Ja kas kummaa. Heti seuraavana päivänä tapahtui Syyriassa ”kaasuisku”. Kuka idiootti yleensä Herran vuonna 2018 käyttää WWI käytössä ollutta huteraa asetta, joka vie sinne ”minne tuuli kuljettaaa”. Nk. kaasuiskulla on melkeinpä atomipommiakin pahempi maine, koska länsivaltojen v. 2003 kaatama Irakin Saddam Hussein käytti kaiketi sinappikaasua kurdeihin heti v. 1991 Persianlahden sodan loputtua kun Irak oli ajettu pois Kuwaitista, jonka se miehitti samaisen vuoden elokuussa.

  • ”…Irakin Saddam Hussein käytti kaiketi sinappikaasua kurdeihin heti v. 1991…”

   No ei käyttänyt riittävästi, ne terrorisoi edelleen ihmisiä Helsingissä irrallisina laumoina.

  • Korj: …sinappikaasua kurdeihin heti v. 1991 Persianlahden sodan loputtua kun Irak oli ajettu pois Kuwaitista, jonka se miehitti EDELLISEN (1990) vuoden elokuussa.

 5. > kenellä on motiivi hajottaa nykyinen tuntemamme
  > yhteiskuntamuoto

  Itse näkisin, että yhteiskuntamuotomme, kutsummepa sitä sitten vaikka tasavallaksi tai demokratiaksi, ei itsessään ole kestävällä pohjalla. Se on utopistinen rakennelma, joka pysyy pystyssä vain väkivaltaa käyttäen; armeija ja poliisi. — Se ei perustu vapaan ihmisen luonnolliseen olemukseen.

  — Eipä sen puoleen. Väkivalta itsessään ja erityisesti ehdoton alistuminen väkivallan edessä on ihmisluonnon luonnollinen piirre. Yksi tämän ilmentymä juuri ovatkin väkivaltaan perustuvat yhteiskuntamuodot! — Nämä toimivat vain orjuuden oloissa.

  Koska yhteiskuntamuotomme ei perustu ihmisen luonnolliseen olemukseen, on vääjäämätöntä, että se romahtaa omaan mahdottomuuteensa. Ei siksi, että joku tietoisella myyräntyöllä sen hajottaisi.

  > Mitä tapahtuu, kun arabian kevät koittaa
  > Euroopassa?

  Suuret kansanjoukot agitoidaan ajamaan pakolaiset pois maastaan. — Blood on the streets. — Pakolaisten kyyditykset alkavat. Mutta mihin nuo pakolaiset ajetaan? Venäjälle tietenkin! Ja jos Venäjä ei suostu ”ottamaan vastaan”, on se sellainen ihmisoikeusloukkaus Euroopan unionia vastaan, joka pitää kostaa sodalla. Nämä valmiiksi veren makuun päässeet hurmehenkiset kansanjoukot onkin sitten helppo lähettää tapettavaksi, sotaan. — Kiihkomieliset ”isänmaan ystävät” lähetetään sotaan tapettavaksi ja pakolaiset jäävät. — Näin Allahin tahto lopulta toteutuu. Tai sitten ei.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.