Keskusrikospoliisi tutkii Vantaalla tapahtunutta henkirikosta

2
Tutkintavastuu Vantaalla viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta on siirtynyt Keskusrikospoliisille.

Tutkintaa jatketaan yhdessä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kanssa.

Keski-ikäinen mies löytyi kuolleena yksityisasunnosta Vantaan Voutilantieltä lauantaina.

Esitutkinnan aikana on käytetty henkilöön kohdistuneita pakkokeinoja, mutta niitä ei kommentoida tässä vaiheessa enempää.

Lähde: KRP

2 KOMMENTIT

  1. Miksi poliisi sekaantuu tälläiseen? Onhan sillä tarpeellisempaakin tekemistä. Jokainen hukattu sekunti lisää ”äärioikeiston” ja kansallismielisten terroria yhteiskunnassa, joka johtaa väkivallan ja rikosten valkoisten yksittäiseen monopoliin tuossa ”laupeuden työssä”, jota voi kutsua hyvällä syyllä valkoiseksi ylivallaksi. Tuolloin muslimeille ei jää ”lebenstraumia” oman ”kulttuurinsa” ja ”uskontonsa” harjoittamiseen, jota ei katsota edes rikolliseksi tai terroristiseksi toiminnaksi, vaan ainoastaan taivaalta satavan mannan omaiseksi ”rikkaudeksi” ja ”monimuotoisuudeksi”, jota monikulttuurisuudeksi tavan takaa sanotaan. Tuo monikulttuurisuus tarkoittaa kuten me kaikki sen tiedämme sitä, että ns. ”toinen kulttuuri” typistetään, häivytetään, kielletään ja tehdään rikolliseksi toiminnaksi siinä maassa, jossa se on ennen ollut monokulttuuria. Sillä tämä omassa kotimaassaan kanta-asukkaiden omaava elämäntapa sekä perinteet ovat hävitettävät monikulttuurisuuden tieltä, koska valkoisen miehen monokulttuuri on paha asia eli Haram, mutta sitä vastoin ”monikulttuurisuus” ddr:lläisen kommunistisen ja Geoge Orwellilaisen sananvääristelyn jäljiltä merkitsee tosiasiassa sitä, että ainoastaan islamistinen muslimien monokulttuuri on hyvä asia eli kuten juutalaiset sanovat ”Gosher”.

  2. Polpo se vaan jatkaa peittely linjalla. Suoraselkäisimmät poliisit hakeutuvat muille aloille töihin. Alalle jäävät vain sadistiset, vihervasemmistolaiset- ja punaporvariston suvakki poliisit.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.