Kevytmoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään mönkijään Nummelan mopomiitissä

1
Nummelassa Veikkointien ja Kuskinkierroksen risteyksessä sattui lauantaina 14.04.2018 iltakuuden jälkeen vakava liikenneonnettomuus, jossa osallisena olivat kevytmoottoripyörä ja traktorimönkijä.

Kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Tapahtumien kulku on osittain epäselvä ja poliisi tekee tutkimuksia niiden selvittämiseksi.

Tapahtumapaikalla oli meneillään niin sanottu mopomiitti, jossa oli osallisena useita nuoria mopoilla ja muilla kulkuvälineillä. Onnettomuutta on silminnäkijöiden mukaan edeltänyt jonkinlaista temppuilua tai keulimista ainakin kevytmoottoripyöräilijän osalta.

Kevytmoottoripyörän kuljettaja vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa, mutta poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Mopovalvonnan karut tulokset: Hengenvaarallisia mopoja, traktorimönkijä kulki lähes 100 km/h

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.