Mönkijällä liikehuoneiston seinään Salossa

1
Salossa Myllyojankadulla 16.4.2018 kello 20.20 aikoihin mönkijällä törmätty liikehuoneiston seinään.
Mönkijää oli kuljettanut salolainen -01 synt. nuorimies ja kyydissä oli ollut yksi matkustaja.
Mönkijällä oli ajettu pysäköintialueella, jossa myös muita nuoria ja kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja törmännyt seinään. Seinään oli tullut vaurioita ja mönkijän etukulma oli painunut kasaan.
Molemmat mönkijän kyydissä olleista nuorista loukkaantuivat lievästi. Kuljettajalla ei ollut mönkijä kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.
Mönkijän kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajokorttirikkomukseen.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Kevytmoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään mönkijään Nummelan mopomiitissä

1 KOMMENTTI

  1. Vai niin. Jos 30 muslimimiestä raiskaa 12-vuotiaan suomalaisen tytön. Siitä ei hiiskuta sanaakaan. Ja jos joku sen jakaa feissarissa, hänet viedään anarkistien tehtalemilla rikosnimikkeillä, polpon sitä heiltä vartavasten pyytäessä eli kuten vallattomasti sanotaan; virka-apupyyntönä ja näistä ”kootuista tekeleistä” vihapuhuja ja niiden levittäjän demla tuomitsee 13-vuodeksi vankeuteen ilman terveydenhoitoa, ulkoilua, kunnollista ruokaa ja likaviemäri vedellä juomavedeksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.