Ajo-oikeudeton puukkomies ajeli huumeissa Pälkäneellä

3
Hätäkeskukseen tuli tiistaina klo 16.29 ilmoitus, jonka mukaan henkilöautoilija oli lähellä ajaa päin vastaantulevaa liikennettä Lahdentiellä Pälkäneellä.

Törmäyksen oli estänyt vastaan tulleen henkilöautoilijan ripeä toiminta ja väistäminen. Väärälle kaistalle ajautunut henkilöauto oli suistunut tieltä. Romuttuneesta autosta oli tullut mies ulos puukko kädessä.

Poliisipartio meni paikalle ja otti kiinni auton vieressä olleen 1970-luvulla syntyneen miehen. Puukko oli auton vieressä maassa. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänen käytöksensä oli uneliasta ja sekavaa.

Alustavan huumetestin tulos näytti positiivista tulosta mm. amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettaja osoittautui myös ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään. Auto oli liikennekäytöstä poistettu.

Mies vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi ja verikokeisiin. Tapahtumia tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Olikos tämä eilen vai viime sunnuntaina? Silloinkin oli auto ojassa ja huumausainemies pidätetty.

  2. Avoimet rajat vuotavat myös huumeet läpi. Viranomaiset ovat tahallaan aiheuttaneet yhä pahenevan huumeongelman. Kuinka mobella poliitikolla on huumebisnes kytkös? tai huumevieroitushoitola bisnes kytkös?

    • Monella. Poliisi, tulli, korkeat virkamiehet, poliitikot ja ulkomaiset diplomaatit. Näistä ryhmistä löytyy huumebisneksen isot tekijät. Paljon hehkutettu tapaus Jari Aarnio oli vain pieni pipertetelijä joka uhrattiin kovempien tekijöiden suojaamiseksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.