Kuorma-auton ja pyöräkuormaajan välinen onnettomuus Joensuussa

Joensuussa Koulukadun ja Sairaalakadun risteyksessä tapahtui kuorma-auton ja pyöräkuormaajan välinen liikenneonnettomuus aamupäivällä ennen kello yhtätoista.

Savonlinnalaisen 62-vuotiaan miehen oli tarkoitus kääntyä Koulukadulta vasemmalle Sairaalakadulle, kun samaan aikaan Sairaalakadulta oli peruuttanut joensuulainen 50-vuotias mies pyöräkuormaajalla Koulukadun puolelle. Ajoneuvot törmäsivät toisiinsa.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Kuorma-auton ja pyöräkuormaajan välinen onnettomuus Joensuussa

  • 19.4.2018 at 17:12
    Permalink

    Kyllä se kulttuurien välinen ero on vain selvästi havaittavissa. Suomalaiset kolhivat ties minkämoisia toisia kulkuneuvoja kuorma-autoillaan, mutta eipä juuri koskaan aja ihmisten yli kävelykaduilla eli kauppakaduilla, jossa on naisia, lapsia, vanhuksia, vammaisia ja niitä pahuksen suomalaisia miehiä! Siispä meidän alempiarvoisten on vain purettava patoutumiamme mielikuvitusystäviimme, jotka ovat aina velkaa eivätkä suostu maksamaan vippejään meilikuvitus kirveelläkään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.