Henkilöauto törmäsi kerrostaloon Ilomantsissa

1
Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan:

Saimme ilmoituksen puoli yhdeksän aikaan eilen illalla, että Ilomantsin keskustassa Mantsintien ja Kanneltien risteyksessä on henkilöauto törmännyt kerrostalon seinään ja että ajoneuvossa ei ole muita henkilöitä kuin kuljettaja.

Tapahtumapaikalle rientänyt poliisipartio mittasi ajoneuvon kuljettajana toimineelta vuonna 1997 syntyneeltä ilomantsilaiselta mieheltä puhalluskokeella 2,07 promillen lukeman. Epäilty toimitettiin tutkimuksiin ja verikokeisiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Alustavan tiedon mukaan kuljettajan vammat eivät ole vakavia.

Tapahtumapaikkatutkinnassa oli havaittavissa, että kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan Kanneltiellä oikealle kaartuvassa mutkassa ja auto oli suistunut Kanneltien varrella olevan kerrostalon ulko-oven vasemmalle puolelle seinään. Ajoneuvo vaurioitui etuosastaan ja kerrostaloon tuli kansankielellä miehen mentävä reikä. Ajoneuvon kuljettajana toiminut mies ei tosin lentänyt tästä reiästä sisälle taloon, eikä hän jäänyt puristuksiin autoon.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Tapahtumapaikalla on 40 km/h nopeusrajoitus. On oletettavaa, että kuljettaja on ajanut ylinopeutta, mutta yksityiskohdat selvinnevät tarkemmin esitutkinnan edetessä.

Oheisessa liitteessä olevasta tapahtumapaikkavalokuvasta voi nähdä eilisiltaisen kolarin vaurioita sekä auton että kerrostalon osalta.

Lähde ja kuva: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.