Henkilöauto törmäsi tukkirekan keulaan Pertunmaalla – Kuljettaja menehtyi

2
Poliisi jatkaa torstai-iltana Pertunmaalla Toivolantiellä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa paikkatutkinnalla ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan ja matkustajan kuulusteluilla.

Onnettomuudessa menehtyi -85 syntynyt paikkakuntalainen mies, jonka kuljettama henkilöauto osui vastaantulleen, tukkilastissa olleen yhdistelmän vasempaan etukulmaan.

Törmäyksen jälkeen molemmat ajoneuvot suistuivat tieltä. Yhdistelmän matkustajana ollut nuori mies jäi osittain kaatuneen vetoauton ohjaamoon puristuksiin ja hänet saatiin irrotettua. Matkustaja ja kuljettaja vietiin Mikkelin keskussairaalaan, matkustajan vammat eivät alkutietojen mukaan ole vakavia.

Illalla alustavan paikkatutkinnan aikana aurinko paistoi matalalta henkilöautoa vastaan.

Tapahtumapaikka on suoralla tieosuudella ja alueella on 60 km/h nopeusrajoitus.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

    • Aktiimalli toimii juuri kuten porvarit suunnitelivatkin. Vartiainen on suorastaan haltioissaan, miksi tätä ei keksitty aiemmin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.