Henkilöauto törmäsi tukkirekan keulaan Pertunmaalla – Kuljettaja menehtyi

Poliisi jatkaa torstai-iltana Pertunmaalla Toivolantiellä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa paikkatutkinnalla ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan ja matkustajan kuulusteluilla.

Onnettomuudessa menehtyi -85 syntynyt paikkakuntalainen mies, jonka kuljettama henkilöauto osui vastaantulleen, tukkilastissa olleen yhdistelmän vasempaan etukulmaan.

Törmäyksen jälkeen molemmat ajoneuvot suistuivat tieltä. Yhdistelmän matkustajana ollut nuori mies jäi osittain kaatuneen vetoauton ohjaamoon puristuksiin ja hänet saatiin irrotettua. Matkustaja ja kuljettaja vietiin Mikkelin keskussairaalaan, matkustajan vammat eivät alkutietojen mukaan ole vakavia.

Illalla alustavan paikkatutkinnan aikana aurinko paistoi matalalta henkilöautoa vastaan.

Tapahtumapaikka on suoralla tieosuudella ja alueella on 60 km/h nopeusrajoitus.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Henkilöauto törmäsi tukkirekan keulaan Pertunmaalla – Kuljettaja menehtyi

 • 20.4.2018 at 11:10
  Permalink

  Taas.
  Ovatko nämä rekan keulaan ajelut lisääntyneet? Ainakin vaikuttaa siltä.

  Reply
  • 21.4.2018 at 06:14
   Permalink

   Aktiimalli toimii juuri kuten porvarit suunnitelivatkin. Vartiainen on suorastaan haltioissaan, miksi tätä ei keksitty aiemmin.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.