Salon ja Someron viikonlopun huumevalvontaiskusta 23 rikosilmoitusta

2
Lounais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset tekivät yhteisen huumevalvontaiskun Salon alueella 20.-22.4.2018.

Yhteensä operaation tuloksena kirjattiin 23 rikosilmoitusta. Tehtyjen rikosilmoitusten rikosnimikkeistä pääosaa näytteli huumausaineen käyttörikos, joita kirjattiin 23 kappaletta. Lisäksi kirjattiin 5 huumausainerikosta ja 4 rattijuopumusepäilyä huumaantuneena ajamisesta, sekä ampuma-aserikos.

Marihuanaa takavarikoitiin epäiltyjen hallusta yhteensä yli 200 grammaa, amfetamiinia joitain grammoja ja alfa-pvp:tä n. 15 grammaa. Lisäksi paljastettiin kaksi kotikasvattamoa, joista löytyi runsaasti kannabis-kasveja. Epäiltyyn ampuma-aserikokseen liittyen takavarikoitiin laiton käsiase.

Lounais-Suomen poliisilaitos kehittää edelleen yhteistyötään muiden poliisilaitosten kanssa. Aikaisemmin vastaava yhteisisku on toteutettu Hämeen poliisilaitoksen kanssa ja nyt viikonloppuna yhteistyötahona oli Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Hyvin sujunut yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa.

Lähde ja kuva: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Huumeiden käyttäjille keppiä je keppiä ja vielä kerran keppiä. Pitäisihän se ymmärtää että elimistö ei tarvitse huumeita toimiakseen normaalisti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.