Jussi Halla-ahon viiltävä kuitti Sampo Terholle

12

Päivän ykköspuheenaihe julkisuudessa on ollut sinisten kansanedustaja Kaj Turusen loikkaaminen kokoomuksen riveihin. Vasta viime kesänä Turunen loikkasi sinisiin perussuomalaisista.

Jo kolmas eri puolue vuoden sisään onkin antanut internetin keskustelupalstojen vääräleuoille pontta kutsua Turusta kolmiloikkaajaksi.

Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho on julkisuudessa esittänyt Turusen loikkauksesta kitkeränsävyisiä kommentteja, joihin tarttui perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho omalla tyylillään.

”Se on taidetta, kun Sampo Terho puhuu haastattelussa likaisesta pelistä, salailusta, loikkaamisesta, luottamuksesta ja pettymyksestä”, kirjoittaa Halla-aho ja viitannee samalla viime kesänä tapahtuneeseen perussuomalaisten kahtiajakoon, kun joukko kansanedustajia, Halla-aholle puolueen puheenjohtajavaalin hävinnyt  Sampo Terho mukaan lukien irtautui puolueesta perustamaan uutta sininen tulevaisuus -puoluetta, joka kuitenkin on rämpinyt tähän asti minimaalisissa kannatuslukemissa.

Lähde: Twitter

12 KOMMENTIT

  1. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kokoomukseen loikkaava ”soinilainen”.
    Siniset katoavat puoluekartalta.
    Koskahan poliittinen broileri Simon Elo vaihtaa leiriä?

  2. Kerran äänestin terhoa. Yrittää tehdä ryhtiliikettä…to late, too litlle. Oskari olematon.

  3. Sininen Tulevaisuus puolueen perustaminen oli poliittisen huijauksen vaihe, joka liittyi PS:n juonimiseen ulos hallituksesta ja lokaamaan sen maineen.

  4. orpon hallitus on härskiydessään vailla vertaa. Siniset uppoavat ja rotat etsivät uusia haasteita sisarpuolue kokoomuksen riveistä. Vaati melkoista pokkaa orpolta yleensä ottaa vihaamiaan persuja hallitukseen mutta täytyy sanoa että oli kaukaa viisas, ja löi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Hajoitti persut ja saattoi loikkarit naurunalaiseksi. Sipilä oli taas kuin hoomoilanen, mukamas ei tiennyt tästä operaatiosta. Jokohan kone on tankattu näytöstä varten.

  5. Smurffien seikkailut jatkuvat hallituksen ihmeellisissä maailmoissa. Tämähän menee ihan kaunareiksi.

  6. Smurffit, kokoomus paskat ja kepu mulkut saa keskenään pomppia ihan mihin tahansa, toivottavasti lietepaska säiliöön, jonne kuuluvat jokainen. Pidetään porukalla huoli siitä, että nämä kusipää puolueet ja naamat ei enää eduskuntaan pääse.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.