Käräjäoikeus vangitsi kolme henkilöä lauantain ampumistapauksesta Seinäjoella

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä ja kaksi henkilöä syytä epäillä perusteella, viime lauantaina Seinäjoella tapahtuneeseen ampumistapaukseen liittyen.

Poliisille tuli aikaisin lauantai-aamuna ilmoitus Seinäjoelle Kapernaumin teollisuusalueelle. Asian selvittelyn yhteydessä on käynyt ilmi, että varastotilassa on yhtä henkilöä ammuttu ylävartaloon. Uhrin vammat ovat vakavat, mutta uhrin tila on tällä hetkellä vakaa.

Poliisi tutkii ampumistapausta tapon yrityksenä. Poliisi tiedotti aikaisemmin Pohjan kaupunginosassa lauantaina olleesta poliisioperaatiosta. Kyseinen poliisioperaatio liittyy asian esitutkintaan. Lisäksi käräjäoikeus vangitsi yhden miehistä todennäköisin syin epäiltynä helmikuussa tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää tutkinnallisista syistä.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Käräjäoikeus vangitsi kolme henkilöä lauantain ampumistapauksesta Seinäjoella

 • 24.4.2018 at 16:21
  Permalink

  Ihmettelen tätäpoliisin logiikkaa. ”Tappo” on vailla suunnitelmallisuutta tehty teko jossa käytetään ensimmäistä käteen osuvaa astaloa/välinettä. Mutta jos on ampuma-ase mukana niin millä tavalla se tekee tilanteesta tapon? Eikö murhan yritys olisi osuvampi rikosnimike?

  Reply
 • 25.4.2018 at 00:15
  Permalink

  Jospa polpon rakkauden kohteet, Sipilän jihadistihallituksen kultamussukat olivat asialla? koska ei tiedoteta taaskaan tarkemmin.

  Reply
 • 25.4.2018 at 09:51
  Permalink

  Tai sitten se perinteinen seurue….

  Reply
 • 25.4.2018 at 09:52
  Permalink

  Kulmahousuillahan niitä pyssyjä on….

  Reply
 • 25.4.2018 at 13:30
  Permalink

  Joo, mutta tapappas hyttynen niin se on MURHA!!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.