Käräjäoikeus vangitsi kolme henkilöä lauantain ampumistapauksesta Seinäjoella

5
Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä ja kaksi henkilöä syytä epäillä perusteella, viime lauantaina Seinäjoella tapahtuneeseen ampumistapaukseen liittyen.

Poliisille tuli aikaisin lauantai-aamuna ilmoitus Seinäjoelle Kapernaumin teollisuusalueelle. Asian selvittelyn yhteydessä on käynyt ilmi, että varastotilassa on yhtä henkilöä ammuttu ylävartaloon. Uhrin vammat ovat vakavat, mutta uhrin tila on tällä hetkellä vakaa.

Poliisi tutkii ampumistapausta tapon yrityksenä. Poliisi tiedotti aikaisemmin Pohjan kaupunginosassa lauantaina olleesta poliisioperaatiosta. Kyseinen poliisioperaatio liittyy asian esitutkintaan. Lisäksi käräjäoikeus vangitsi yhden miehistä todennäköisin syin epäiltynä helmikuussa tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää tutkinnallisista syistä.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Ihmettelen tätäpoliisin logiikkaa. ”Tappo” on vailla suunnitelmallisuutta tehty teko jossa käytetään ensimmäistä käteen osuvaa astaloa/välinettä. Mutta jos on ampuma-ase mukana niin millä tavalla se tekee tilanteesta tapon? Eikö murhan yritys olisi osuvampi rikosnimike?

  2. Jospa polpon rakkauden kohteet, Sipilän jihadistihallituksen kultamussukat olivat asialla? koska ei tiedoteta taaskaan tarkemmin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.